Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas nam bilo dobro posljednjih dana bez vijesti o ovom ma mla zu. Cim se ne spominje prestaje biti bitan. Nemojte nam vijesti o njemu vise!
Pa Klix se i hrani ovakvima..Zato su mediji cudo
Nije cudo da je spomenuo svoje protivnike u kontekstu SDA, pa nece valjda Trojku koja mu ispunjava svaku zelju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile dobio jasnu poruku šefa CIA-e: 'Nastavi sa glupostima i ukinućemo rs'. A ako iko zna podviti rep kad dodje mak na konac, tu je Mile prvi.
Šuti Dodo, eto CIA ide.
Ovaj cirkusant je čistokrvni SDA ...Merhaba arkadaš..Ti si svoje prokockao vrijeme baj,baj.Šuti eto NATO saveza i CIA prisluškuju nas sve.Bolje nam je da manje pričamo
Isti princip djelovanja kao kod Vuleta. Ako slucajno mislis drugacije, strani si placenik... Da se ne lazemo, nije puno drugacija ploca ni kod SDA, ako bi se neko usudio da prozove njihov kadar za nesto nezakonito - e taj tek nije patriota i mrzi BIH
Cirkus sa ovim entitetom
šta god da kažeš ništa nisi demantovao što je Trivićka rekla. A rekla je pravu istinu. Samo da građani rs shvate ko si ti
Nisi ti dostojan da pominjes SDA to ti nikad neces dostici
Šta sad treba zaboravit onih 15 godina što je zaj...svo sve i svakoga onim svojim bahatom ponašanjem, pa izgubili smo najmanje 10 godina radi njega i njegove politike, Jel sad treba to zaboravit, e ne može. Nema šta nisu koristili protiv ljudi koji Bosnu osjećaju svojim domovinom
zar je ovaj jos na slobodi?
ništa novo u grš, hroktanje, psovanje, laganje,
Mogao bi se i Dodik učlaniti u Čovićev HDZ ili Milanovićev SDP pa da bude"svoj na svome"
Ponavlja 3 decenije pricu o secesiji, sleti Burns u Sarajevo, Milorad se prvi oglasava kako je on NATO momak i da se nikada nije zalagao za secesiju. Cemu toliki strah od direktora CIA-e, on se ionako ne obracunava sa vozacima traktora :)
Haj sad onu od Tereze "prijatelji stari gdje ste", vidim sa sjetom se sjetis Baketa i SDA.
Odlično ti radiš ali za sebe. Njegovo bogatstvo mu je, mislim, procijenjeno na 3,5 milijarde KM. Tako kažu oni, ne ja, navela je tada Cenić.
Haj priznaj Milorade sta te muci vise ili CIA ili Marfi ili to sto te Vucic mora pustiti niz vodu a i njemu se ne pise dobro zbog svesrpskog sabora (CIA) i litijuma (narod).
Ej Dodo volili bi oni to , Od diploma pa sve do respiratora sve dozvoljeno , mores biti direktor KC sa osnovnom školom