Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj mnogo njih se odazvalo. Pa on ih je postavio tu, moraju da slušaju gazdu i skaču kad kaže hop
Nema prebijene traži keš.
Sada je cijela odbrana spala na cetiri stranke DF, SZBIH, NES i PzP. Intelektuaci se zavukli u misiju rupu ili se razbjezali. Sidran i Bajtal stali uz ideologiju veleizdddajnika Dritana Konakovica , Nermina Njive i Smrrradda Forte. Slavo Kukic i Ivo Komsic stali uz katolickog ceeetnnniiika Covica. Ove cetiri stranke bi trebalo zdruzeno da organizuju SVEBOSANSKI SABOR i utvrde straegije odbrane sada kada se putem okupiranih institucije vise ne moze djelovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Okupio ih da vidi odakle koliko moze izvuci para za kredite.
Kanalizacija na jednom mjestu!
Ljubi Dodik Micu po glavicu i Zaima po jajima..🤨
Želi od cijelog eresa napraviti jednog velikog Dodika, tako što će primorati sve da razmišljaju i da se ponašaju kao on. Znači podstiče i pravi uslove za konačnu potpunu pobunu protiv države. Savjetuju ga direktno iz Moskve i Beograda. Moglo bi biti svega Dodik je već dobro užario politička zbivanja u zemlja i kod Bošnjaka ponovo budi sjećanja na '92.
Mile radi posao a Bošnje se zanose, uzdajući se u 'institucije', strance i nametnute foteljaše. Za otriježnjenje će biti kasno.
" Kuda idu divlje svinje "
Sakuplja podrsku za nestanak RS !!! BOLESTAN NAROD !!! Patoloski ! Boze sta ti sve trpis !!!
Zvao ih milokrad da im saopšti da će izgleda svi zajedno s njim niz vodu, ha ha
Ovi su ih zaduzili milijarde. I on okupio njih da vidi kako da se vade dalje tj. da prodaju pricu narodu koji to sve placa i lose zivi. A da narod valjda povjeruje u te njihove bajke. I tako su u potpunom informativnom mraku sa sjevernokorejskom teve koju imaju.
Kako mislite sakuplja podrsku? To su mu duznici, stranacko zaposljavanje. Nemojte se praviti da u Federaciji ne znate sta je to.
Sagni se, stisni se, dobro je, suti, ne pitaj. Rob jadni sam ja.
Tvoji smo, ebi nas u koju god rupu hoces i koliko hoces, mi smo tvoji robovi, ti nam hljeb dade. Jadnije ne moze.
Nikad im bolje kao i Rusima u jeku sankcija..haha
Sakupio ih da im kaze da para nema,al nema veze zato smo veliki srbi
Od koga se vise branite ovce
Opa , traze se pare .... a , de se ne pojavi , odmah ode sa polozaja ..... hahahaha .