Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze lik:ja sam Karadzica i Mladica branio u Hagu, a sta ste vi radili 🤣 JEST ih branio, obojica dobili dozivotne🤣🤣
Dodik samo baca prasinu u oci svojim glasacima i islamizovanim Srbima. A usput pomaze i Bakiru sa mobilise svoje glasacko tijelo. To jest da uvede ovce u torove. Ovo sad je samo zatisje pred buru, kad krenu predizborne aktivnosti, lomljenje grobalja, mezara, pucanje na dzamije, crkve, postavlljanje i lomljenje krstova, paljenje auta, pisanje grafita………
Tako će i Dodo završit ako nastavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za svo ovo vrjeme koliko je na vlasti Dodik nije bio uznemir kao sada.Sama njegova retorika svakim danom je sve sirovija i grublja,u svakom je nasao neprijatelja i krivca za propast koju je on uzrokovao.Nece on tako lako otici sa vlasti, on panicno brani kapital koji je stekao i ici ce do kraja.Mislim da je spreman i da izazove sukobe samo da bi sacuvao vlast,vrlo opasan i pokvaren covjek.
Isti Karadžić,hapsite dok je vrijeme.
Isti Karadžić,hapsite dok je vrijeme.
Ovaj se gubi ko abdest
E jest više dosadan ko priliv , smara čovjek zaista.
Šta reći, osjeća da gubi tlo pod nogama, i to je to!
Ocemo posao, solidne plate, normalno zdravstvo i sudstvo a oće li biti RS, FBiH i BiH bas me zaboli...
Nemojte na Dodu, on je naš najbolji saveznik, dok je Dode, biće i BiH. Šta mislite da je umjesto njega neko prefirgan i namazan ko Vučić pa mi bi davno kapitulirala.
Zar i srbi imaju četetesnicu ?
Ovaj hoce Rat! Bosnjaci spremajte se! Ovo je 1989 godina.
Srbi hoce rat. Spremaju se za rat. Bosnjaci nemoje da budete janjci za klanje kao I do sada. Spremaje se. Nemojte biti naivni. Europa vas ne voli. Amerikanci zog javnog mjenja vas malo ko brane. Turci misle da ste se trebali povuci 1879 i prepositioner tada zemlju Srbima i Hrvatima. Vecina arapa voli srbe i nije im jasno zasto mi sa njima ratujemo. Ako zelimo obstati moramo se probuditi iz zablude.
Gdje je ikona?
https://www.clickasnap.com/i/wldgx3jhxi5q6qq5
https://www.clickasnap.com/i/cyy2etg5s5hj3t04
Kad Bosnjo Hrv zove srbima, imenuje ih nacijom koju optuzuju za genocid, znas da je identitet i dostojanstvo u qurcu. Teska je cinjenica da ste kao nacija nastali 92 i da ne prolazi ime Bosnjak od Turskog naziva za stanovnika samo Bosne, a ne i Hercegovine. Hajde i vi cete moci za 1000 godina reci da ste stari 1029 godina. Budite sta hocete to postujem, ali izjave samo pokazuju komplekse. Poz od osobe koja ima obiteljsko stablo gdje su 250 god pisani kao Hrv, dokle dokumentirano imam...
eno Ronhila hahaha
Na četreskinju.