Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve izjave su jedino sto mu je preostalo.
Kakve ti stavove iznosis jel to usaglaseno? Pa ti stvarno mislis da su svi ludi i ne vide sta radite, pa onda ona standardna niko ne voli srbe. Eto vole bosnjake ili muslimane kako ih namjerno provociras. Dajjj ne budali..
Svaka njemu cast. Niko od muslimana nije uspio ujediniti muslimane, a i druge drzave protiv njih koliko su ovakve izjave. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mazlume ti si od entiteta napravio unitarni pravoslavni entitet gdje javne institucije imaju svoje krsne slave...
Ti se pravis lud a to sto radis je direktan udar na drzavu. Nista onda nek se i ostali prave ludi i kao prvo ukidanje tkz. RS-a, vracanje na ustav prije 1992, naravno da pri tome niko nece biti ugrozen i tad, ja mislim, ti ces dici tvoje cete i to ti je kraj i tebi i tvojoj tvorevini- HAJMO SE SVI PRAVITI LUDI I TO SAD BEZ ODLAGANJA-jedinstvena sansa!!!
Ne nego ce Rusi pravit srpski svet….koji Sumar
Jel vidite vi ovog prasca? Hapsi ga još koliko sad!
Ne znam sto uopste prenositi sta prica!?? totalna medijska tisina u vezi njega
A u šta se vas četntititet pretvara,mi nismo osuđeni pred međunarodnim sudom.
Čovjek nemože smisliti šta će biti za 50tak godina. Svjetske finansijske krize, problemi sa snabdjevanjem energijom i hranom, itd... Krivulja blagostanja je dostigla vrhunac sad ide samo na dolje. A imaš ovakvog susjeda. Ako stranke ne pronađu dugotrajno rješenje ili sa Hrvatima ili sa Srbima onda se bolje iseliti.
Kad mu odgovara ima BiH kad ne odgovara nema .... Joooj vepra nije normalan
U BiH je jedino unitarna RS!
Podli antihriščanski zapad 🤣
Govedo blesavo.
Krme jedno, radjenje u svrhu drzave je sasvim normalno. Nema to veze koje si vjere. Al genocidni izgleda prvo gledaju kako se zoves, pa onda kakav si covjek. Tuga
Crkni gnjido
Jest, krscani stvaraju muslimansku drzavu, majmuje
Hebali te svi građani te unitarne i muslimanske države.Podmaži se vazalinom,lakše ćeš primati prangije,šizofrenićaru seoski,đikane.
Tekbir