Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa, ratna retorika par mjeseci pred izbore. Ma ne vjerujem nije istina!
@CapCarap radio ne radio meni dobro.
@BIMDDC2020 Koje price? Boli njih neka stvar za ovo sve dok god ih starci filuju parama za kafe i onu surlu da cuclaju, a one druge boli neka stvar i gledaju samo da se ispale.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dodik optužio i Messija... da je samo nijemo gledao protiv Bayerna...
@Android Knego Dodik optuzio, Dzaferovic uzvratio, Komsic se napio i Dragan pozvao...
@Android Knego Covic se dogovarao, ali daleko je od dogovora. Zna se samo da su se dogovorili da ce se nastaviti sa dogovaranjem...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prepucavaju se lopovi
Ekipa, istrazite NOVU KRIPTOVALUTU Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite FREE APP preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Juče beše Miloorad, a sad Milorad Dodok, govnar bio i ostao
Haha kako jadni komentari ovij pacenika iz sda
A sta ste vi radili kada su stradali civili Banja Luke, Prijedora, Kljuca.... Zar vi imate nesto reci nekome?
dodo nesta izjavi a sda se odmah upali, pa pocne da „uzvraca“ po portalima, umjesto da se demantuje pravnim putom. jad od politicara ...
joj lololololol ista prica 25 godina, pa ovce bi skontale da je ovo njihova igra .. zavadi pa vladaj. svaka cast politicarima respekt 25 godina isto sranje prodaju.. Nije daba glupi bosanac hahahahahah hahahah
Što se vas dvojica ne potučete u predsjedništvu manite šuplje pred izbore.
I onda naveče sw čuli preko vibera i zezali . pripreme za izbore nije niko ovca gospodo
.ebo to……. gdje su pare od migranata!
Počinje predizborna ratna retorika. Narod se naravno polarizira i imaš situaciju da se ništa ne može promjeniti od 95.
shvata li ovaj laktaski krmak da kad jednom pukne, sva ova njegova mrznja i provociranje Bosnjaka ce doci Srbima na naplatu? Je li svjestan da konstantnim provociranjimacorganizuje traktorijadu buducnosti? Jesu li Srbi svjesni gdje ih ovaj krmak vodi?
ajmo ovce ble ble ble izborna kampanja im je pocela
U panici je Dodo nekoj ne zna vise ni sta radi ni sta hoce
Od vremena kada dva brata Bošnjaka,pravoslavac i katolik,odreknu se svoga imena,prihvate da su Srbin i Hrvat,brat Bošnjak musliman vodi borbu u očuvanju Bosne,koju će saćuvati,a svoju braću privoliti za njihovu Bosnu.