Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otići ćeš i ti Mile. Samo na traktoru.
Jesikevichius srbi ce ga otjerat kad skontaju da je glupo u 2023 godini za rucak jest travu I zastave entiteta umjesto hljeba iz pekare
Pet dana nakon odlaska stranih sudija Dodikove i Čovićeve sudije preglasavanjem proglašavaju raspad države i podjele po etničkom principu, a Bakir otvara bezalkoholni šampanjac. Trojka plače na kiši.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odlazak stranih sudija je kraj BiH. Hrvatska i Srbija bi podijelili ovo i to je to.
Pa to je taj "otvoreni" balkan....
A šta ce bošnjo, od konvertizma od Srba naučio je da ima nekog tutora, od Osmanlija preko Austrougara, pa sad do Amera.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da Bog da vlastiti porod sahranjivo majku ti bezobraznu
Hocemo republiku BiH
Neces Mile tako lahko sa Zukanom proci i ta prepirka na pocetku sve govori nije ti on ko ti ostali i da ga vrtis kako ti hoces..Još malo Mileeee
Puši ga krmak
dodiku dvije opcije dati pređi na islam ili u zatvor pa neka bira
Lako je Dodiku protiv ovih danas. Pitao bih ga kako bi protiv Genjca.🤣🐑
da Hrvati imaju dodika a ne komunjaru koji je prezivio sve ko bubasvaba, bilo bi to sve drukcije
Od stranih sudija mnogo su gori domaci izdajnici u Ustavnom sudu.
Nejma problema.
Neka strane sdije odu onda kada BiH uđe u EU i NATO, do tad ništa!
Ma sta je reci…ja sve kont’o Bakir kriv za sve, kad ono nista od toga…sta bi Njiva, kazes dodik se promjenio, gdje si Dino, ima li te, izadji iz misije rupice…kakvi nas mentoli vode 😂😂😂😂😂
Ukoliko Dodik uspije da osamostali RS i potom je pripoji Srbiji biće upamćen kao jedan od najvećih figura u srpskoj historiji. Svrstaće se uz bok Karađorđa i kralja Petra. Smješno je što su mu sadašnju političku snagu i uticaj najvećim dijelom omogućili stranci i bosansko-bošnjački političari.
Pa Dodik je ovo "n" puta do sada radio. I za taj zicer od tzv MZ uvijek bi bio nagrađivan. Ista mu je logika i sad. Šta se to promijenilo? Ništa, on zna da je miljenik tzv MZ (čitaj krstaških falangi, koje mi eufemistički zovemo ambasadama) sve dok igra ulogu dobrog remetilačkog faktora u državi u kojoj su muslimani natpolovična većina.
Strane sudije su dio Dejtona i faktor razuma neopterećeni nacionalizmom, kao što bi naše sudije u Iraku ili Venecueli ili Španiji bolje sudile nego u svojoj zemlji. Ne sviđa se ni nama RS iz Dejtona pa trpimo.
Smetaju ti samo zato što ne možeš upravljati s njima. Najbolje bi bilo jelde da ti i Čović imenujete svoje i da onda zajedno radite šta hoćete. Niste svjesni da to može dovesti samo do rata, nigdje više.