Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dnevna doza vepra iz laktasa....
Hehehehe vjestacko napadanje od Dode za predstavnika Trojke. Ispasce da su mu dobri, pa gube izbore :D pa mora malo da narod vidi da kofol i njih ruzi kao SDA.
Ne kontam kakav problem Mile Ronhill ima što se Bećirević sastaje sa "građaninom" Schmidtom? Zar mu je sad odjednom postao bitan?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je prvi put u historiji planete da se genocidasi pripremaju za novi genocid a da jos uvijek nisu svi ni ukopani iz predhodnog. Naravno mile da ce se Bosna i Hercegovina braniti i diplomatijom a i svim ostalim sredstvima
Samo sto su sad i Bosnje naucile da se genocid nagradjuje
da li ce ovog satorskog zabavljaca jednom neko nauciti da BiH nije sastavljena ni iz kakvih entiteta
Al ga Denis lijepo mezi, ako nista neka ga zbog toga. Vepar posivi kad prica o njemu. To Denise, jasi dorata!
U svim Republikama za razliku od Monarhija Presjednik ili Presjednistvo prestavlja Suverena, a ne narode.
Šipu ga neđika.
ma lakija napala ova svinjska gripa Pa se baca.....
A jest se vepar prepo, mogola bi i gorica zaplatit od ovog agresivnog denisa.
Al Dodo jebel se sta idi ba malo na kupanje da malo odmorimo. Jesi i dosadan. Operi se dolje. Daj malo da dahnemo na svaku se pecas.
Pa i tebe Duduče stalno treba podsječat da je Ricjard Holbruk zaustavio veličanstvenu HV i HVO da uđu u B. LUKU... E Tada bi ti bio u Loznici i u Laktašenko bi dolazio jednom godišnje da upali svijeće na grobovima... Akp i tada...
Realno, jedino Srbi imaju predstavnika u Predsjednistvu. Njihov predstavnik je zainteresovan samo za Srbe i ne predstavlja niti zeli da predstavlja nikog vise dok druga dva clana su gradjanska opcija koja ne predstavlja ni Hrvate ni Bosnjake nego sve gradjane bez obzira na nacionalnost. Vepar bi pak trebao nauciti razliku izmedju nacije i vjeroispovijesti. To vec mnoga djeca znaju.
Dodi popu..ga onom pobjedniku koride u cevljanovicima.
torbicom ga mile..
Ma ko je to nama uznemiren???
Ovaj vepar haman ne vadi!! Jebi ga kome je sudjeno bit jeban,same mi gace spadaju!
Trebao je tebe pitati smije li on u ime Bosne i Hercegovine ist progovoriti, a vi Srbi ste kao branili Bosnu i Hercegovinu i Predsjednistvo jeli tako?
Dobijaju nenormalno velike plate da se prepucavaju i nikakvog pomaka ni u čemu. Ko kad se pjane napiju pa kenjaju...
Ovaj Dodik je bas pravi smarac, dojadio je i Bogu i narodu.