Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dospio na crnu listu za vrijeme Trumpa
Odlazeca administracija za koju moli da se vrati, kakav show ronhila.
i lik druge optužuje kako se kao nekom podanički šlihtaju, ha ha ha baš je pakšu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Trump pita savjetnike: Ko je bre ovaj ?
i lik druge optužuje kako se kao nekom podanički šlihtaju, ha ha ha baš je pakšu
Bulevar, možda se bori protiv šnjokica ali znam sigurno da se ne bori ni za ove iz 6,75 trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor.
a ja lika
Mile je ucio engleski gledajuci Mucke
Voli čovjek da puši
Podstanar!
Munafik
Pobjediće al kad na vrbi rodi grožđe
Jedino Trump može da učini nešto i da spasi svet od srljanja u provaliju. Bas se pitam koliko će vas da oceni ovo negativno i da stane uz sve nakaradnosti koje nude demokrate.
Kriminalci su se uvijek stajali, ništa novo
Dodik je cirkuzant. Vanjska politika SAD se jako teško mijenja, i svaka nova vlada ustvari samo nastavlja stazama predhodne. Ništa,apsolutno ništa se neće promijeniti ako dodje i Trump, a tiče se zapadnog Balkana.
hu iz ju?
Jel iko javio Dodiku da Trump nije predsjednik?
Joj uvlakača u stilu šatorđije hahahahaha
Ne zna dodo gdje udara pa mu se pomješala i usa i rusija i turska!
Šlihto se i uvlačio Borisu Tadiću, vodali se ko dode po utakmicama...otvoreno bio protiv Vučka. Kad taj isti Kišober pobjedi ne izlazi makar zraka da uzme.
Srbi su dobar narod, vazda ih budale vode.