Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upitan šta je s izvještajima iz Republike Srpske koji idu ne samo prema institucijama EU, već i drugim međunarodnim tijelima, ovaj diplomata je kazao da se ti akti uopće ne prihvataju te da se njima ne poklanja nikakva pažnja.
Stranka se odavno ne zove Sjeverna liga. Vjerovali ili ne, upravo sam se pobrinuo da Salvini sazna za gaf.
Pa nacisti hoce sa nacistima nema tu iznenadjenja
Tekst koji slijedi je finansiran od strane republike srpske: …………………./´¯/) ………………..,/¯../ ………………./…./ …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸ ………./’/…/…./……./¨¯\ ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’) ………\……………..’…../ ……….”…\………. _.·´ …………\…………..( …………..\………….\…
ocekuje mile pobjedu Ultradesnicara u EU a oni podrzavaju secesiju i separatizam
Ne razumijem zasto ne prizna više jednom pravi razlog ne ulazka BIH u NATO......a to je da nece moci nikad svoju ideologiju odnonso ideologiju ćosića da ostvari!
Pojasni naravno ,tvom glasackom tijelu je to neophodno :D. Evo i prijedlog -sljedece izbore napravite zajednicku listu sda-snsd-hdz da se ne mucite oko partnerskih koalicija kasnije i tako gubite 6+ mjeseci ,evo 20 godina.
Ide jer voli da se separatiše i da predloži i njima da se što više separatišu jer podjele su najveće dostignuće Dode. Garant je bio dobar i u dijeljenju u školi.
Moj Dodice, da hoce iko drugi stobom ti bi i guze dao rado, ali nece niko Dodice. Oprosti zaboravijo sam pickoustog jada.
NEMOJTE PROTIV DODIKA I COVICA, NALJUTIT CE SE KAKIR AGA.
Migranti su dio Bakirove politike kojom hoce brze da islamiziran BiH Tu mu puno pomazu i Arapi koje naseljavaju Ovo je vrlo dobar potez gospodina Dodika
Niste Vi skontali Dodikove namjere. Ovo su desnicarske stranke koje su protiv stranaca u njihovim zemljama. Doduse Dodik misli da su samo protiv muslimana, ali eto, nek se vrti. On se druzi sa ovim ljudima kako bi oni istjerali strance iz svojih zemalja i Dodik tako vratio nase ljude koji su u Italiji i Austriji i ojacao nam BiH. Svakla cast predsjednice nam predsjednistva.
da skratimo pricu, da sjebe Bosnu jos vise
Prava istina je: Dodik igra na kartu daće na slijedećim izborima za EU Parlament pobjediti deničari i neofašisti, pa da se njima uvuče u pakaš, kada pobjede! Milokrade, šta će biti kada nepobjede? Tvoji savjetnici i "doušnici" koje velikodušno plačaš, imaju potpuno krive informacije. Neofašisti će ipak na tvoju žalost biti manjina. Pitaj ACU, bolje će ti on to objasniti
Turci jel muka???