Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Mile i pozovi sve Srbe da se vrate sa tog mrskog zapada posebno iz zapadne Evrope i USA.Nije u redu da žive i rade u neprijateljskim zemljama a vole majčicu Rusiju i stoku iz Moskovije.
Mrski su mi Srbi ali svaka cast Milorade ! Valjda ce i moji neki musavi Bosnjak skupiti hrabrost da to kaze.
Za onog sto su mu srbi mrski. Pozdravi raju preko drine. Imal sendwicha a posla puno. Pozdrav od ekipe srbija protiv nasilja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek ces biti nekome podanik. Razlika je u tome hoćeš li biti onome ko ti daje pare ili onome ko ti urucuje ordenje.
Zasto niko od medija u BiH ne pise o tome kako su Covic i Dodik preko Orbana i Hrvatske nabavljali odnosno koristili spijunski software Pegasus u BiH da mogu da nadgledaju sve kriticare? Informacije su dalje dijeljene sa bosnjackim izdajnicima kojima je samo fotelja bila bitna!
Primi me.....
Malo pleme Gala🤣🤣🤣 Covjek bi rekao da RS ima 10 mil ljudi a BDP po glavi 50000$ U stvarnosti sirotinja - saka jada
Bravo. Razbijaj BiH legendo. Federacija BiH je patrljak od nazovi državice, manji od Kosova. Sve je to nepostojeće, fake.
gdje smit,nema damu, samo po bosnjacima udara, smece jedno
Al' si zato podanik Putinu i Vucicu tj. Istoku. A za to dobijas do-mu od ovce zauzvrat. Ranije radili za Milosevica i SANU ili UDB-u. Drugim rijecima uvijek bili podanici i nista drugo
Zasto niko od medija u BiH ne pise o tome kako su Covic i Dodik preko Orbana i Hrvatske nabavljali odnosno koristili spijunski software Pegasus u BiH da mogu da nadgledaju sve kriticare? Informacije su dalje dijeljene sa bosnjackim izdajnicima kojima je samo fotelja bila bitna!
Najjaci mi ovi sto govore da nikom nisu podanici i da sami svoja politicka misljenja formiraju i onda im se slucajno svaka misao poklapa sa Ruskim narativom
Ne može bez Zapada ni marvu natovarit da pošalje Vučiću, a ko on protiv Zapada.
Da vidimo sad kad ti Kinezi budu tražili pare kako ćeš ih odbaciti u junu
Pa onda si podanik Rusije.. A pošto su oni bez veze, osim vodke ,i nekih pjesnika u prošlosti, kalašnjikova ,ne znam šta bismo to naučili od takve Rusije koja se zatvara opet
hebo vas ovaj rudonja mozel jedan dan bit bez da se pise sta je reko uradio il gdje je bio pod satorom
Srbima iz Srbije i RS zabraniti da se zapošljavaju na zapadu nek idu u Rusiju pa nek se oni obracunaju sa svojim prešjednicima koi ih prestavljaju.
Reče mile i zaduži se na berzi londonskoj
Hahaha pa šta drugo Rusi žele? Zar ne vidiš kako se Rusi obračunavaju sa zemljama kao što je Ukrajina, samo iz razloga što ne žele da im Rusi vladaju. Ne dipr Laktašenko.
entiteti su izvor problema i treba ih ukinuti