Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se imaš ponosniti. Da si pravi Srbin poslao bi svog sina u rat za veliku Rusiju. A ne ponosan iz vile u Laktašima
naravno kao sto je i gradonacelnik Beograda bio ponosan na odlikovanje koje mu je dao Adolf zbog velikog dostignuca: prvi judenfrei grad u Evropi.
Čega se pametan stidi... Dobio orden od šefa putlerove ratnohuškačke mašinerije koji se zalaže za nuklearni Armagedon. Debili nikada nisu bolje kotirali.
Ordenje iz Kinder jajeta
+ sigurno ukrali kinder jaje
E ee moj dodo moj sad uzmi to sto ti zuti dao pa otidji u onaj sljivik sto si ga preote od drzavne imovine stavi ga ma zemlju skini gace pa se na to dobro poseri
I Konjaković se njemu ulizuje 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
A to je kakirov dugogodisnji Partner i istomisljenik
Sta je ovo braco mila, kroz monitor smrde tek izasli iz analnog otvora.
Tvornica problema radi punom parom mammi svojoj muz bio
Okaci macku o rep to svoje ordenje , ti si otisao da prosis za jeftiniji plin a dobio šipak !
Bole li koljena Mile ???????
A ne samo mu dlaka zapela u grlo
zlocinac zlocincu
Vidju ovijeh jada na slici. A Putko to i zna😄😄😄
Milojko liže i putku i vuku vuk šalje oružje Ukrajini da ubijaju putkove fašiste, čudan nekakav trokut ne zna se ko kome podvaljuje a od davnina su po tom poznati.
Cisti skolski primjer KLEROFASISTE.
i Gorica je primila
D. STEVANOVIĆ: "Velika je politička greška što se Kongresu SDP-a nisu odazvali Denis Bećirović i Čengić". Srpskom 3M i 2S smeta što se dvojac nije pojavio na fingiranom Kongresu SDP-a. Zašto? Zato što su oni, uz pomoć Marfija i Čovića, već izlobirali općinske baze da produže mandat Smoti NN, ali su svjesni da im fali legitimiteta. Ovako je iz aviona vidljivo da je NN njihova marioneta, a da se rečeni dvojac pojavio na tzv. Kongresu, onda bi oni imali i jare i pare.
Milojko i njegovih 10 prašćića
I MARFI I SATLER SU PONOSNI TOBOM - ZATO SU NATJERALI TROJKAŠE DA UĐU POD TVOJ ŠATOR, ZATO APLAUDIRAJU NIKŠIĆU KAD ODRŽAVA SJEDNICU 2 VLADE U TVOM DVORIŠTU U BL, ZATO PIŠU PLUSEVE KONAKOVIĆU KAD LOBIRA KOD STRANIH FONDOVA I BANAKA DA TI SKINU SANKCIJE. SVA OVA ZAPADNA ŽGADIJA JE ZADOVOLJNA S TOBOM DOKLE GOD SI REMETILAČKI FAKTOR U DRŽAVI U KOJOJ SU MUSLIMANI NATPOLOVIČNA VEĆINA.
Ne treba davati prostor ovakvim izjavama i Dodikovim glupostima koji vode obični narod u nesporazume