Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da barem donese kakvih para, pa da čovjek kaže, hajd, otišo po lovu. Ali ništa...
Dodik ide i u Tursku i u Rusiju a gdje ide Konaković, koju bitnu zemlju je obišao a MVP je
Putin: Handris li onu svoju SIROTINJU?! Mile: Predsjednice, DA ŠTA nego HANDRIM, morao sam podebljati SENDVICE! PUTIN: Zasto, sta je reci?! Mile: Predsjednice, ne 'LETE' vise na sir i salatu, gledali su da ACA svoje hrani PARIZEROM! PUTIN: Ne KONTAM!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa šta, i zapadni političari idu kod Benjamina
Kakva slika. Rob otvorenog dlana trazi sadaku
hoce li uci tamo na vrata iza gdje ulaze cistacice ?
Rusija govori da se BIH treba rjesiti stranog tutorstva i da umjesto da Zapad drzi konstantan konflikt i upravlja tom krizom da se podju narodi dogovarati, covijek sa dubokim razmisljanjem ce razumjeti njihovu poruku i da je tacna. Sto se tice strateske nacionalnih interesa Rusije ona je jasno naznacena u zadnjem forumu mi smo civilizacija Rusije a ne Pravoslavne na sta se Rakovic Srpski istoricar koji je bio prisutan naljutio jer znaci da ih samo istinski interesuje Bjelorusija,Ukrajina,Rusija
Kad mu putin kaze da ovdje izazove belaj da skrene paznju sa ukraine ovaj ce ga izazvat
vec ima kriza na Bliskom istokiu gdje Zapadnjaci i IZrael pokusavaju napraviti cisto rjesenje tj osvojiti Gazu, bitno je kriticki razmisljati i ne dozovkliti da vam vase poglede oblikuju zapdni mediji nego sami da na osnovi sopstevni spoznaja o istini zakljucjute
Hocel ga ovaj put primit, il ce bit na hodniku pa kod nekog nebitnog lika da se uslika ko da je bio, da moze svojim šuplje bacat.
Možda je počeo graditi kuću u Rusiji, da ima kad bude presuđen za sav kriminal. Tako mu Rusija dođe sigurna kuća :D
Infiltrtranti i jedan i drugi, DESETKOVASE Pravoslavce i PRAVOSLAVLJE! Ma ne, sta ti je, bore se za Rusiju i za PRAVOSLAVLJE! Narod struze po TEGLAMA, gubi zivote, dok su Im ova dvojica PRAVOSLAVLJE!
Sve mi se cini da ce dodik biti pravu, BiH okrenuti prema rusiji, bolje i korupcija nego licemjerstvo! Mi i jesmo koruptiran narod nama je mjesto rusija, a ne licemjerstvo i zapad. Vise smo koruptiran narod nego licemjeran.
Trebamo mi predloziti odcjepljenje. Onda lijepo ne mogu raditi na teritoriji Republike BiH oni koji nisu drzavljani, razlaz. Jedan predsjednik, ukinuti ove smjesne kantone i administraciju slilnu, Republika BiH, jedan predsjednik, jedna zakonodavna, jedna izvrsna vlast, jedinstven pravosudni sistem. Nema koncenzusa, nema konstitutivnosti, bili bi mala Svica za dvije godine, a oni bi Dodika razapeli :)
Dnevna doza Milorada Dodika. Upali bi u krizu da bar jedan članak dnevno nije o njemu.
nemoj zaboraviti raspored sudjenja a mozda i KPZ....
Slika članka je jako homo erotična mora se priznati hahah. Ajde Milorade donesi šta korisno barem za ljude u RS-u pa da i mi tražimo od naših. Ti odeš slikas se, valjaš parole dvije sedmice i ništa se ne desi. Rusi nikad nisu imali bolji trenutak da utiču na BiH u cjelosti. Povjerenje u zapad nikad nije bilo manje. Pa hajde da vidimo šta ima Rusija za ponuditi.
Putin će ga uskoro primati u hodniku. Dodik sa svojom otrovnom nacionalističkom retorikom smeta Putinu, koji popravlja imidž širom svijeta. Vučić će slično uraditi
Mile pozdravi Putina i od nas iz Federacije, dobar je to čovjek Allah ga nagradio sa još puno godina života