Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik samo neka nastavi ovom politikom, eres sve više zaduženija, sve su prebacili na državni nivo... Nestaće eres šapatom, jedina budućnost je Republika Bosna i Hercegovina 🇧🇦⚜️
Iz povijesti se zna tko je "šaptom pao" ;)
Ovdje moram reci otvoreno, jesi glup Milorade...Ovako je nekada davno jedan moj komsija, strastveni navijac Cibone, pitao zasto Andro Knego ne izvodi sva slobodna bacanja za Cibonu.
Prdonja jedan
Sve u 5 deka al eto
Удри Миле. Робови су уз тебе.
Ima on nekog pravnog savjetnika iza leđa (Tege... ja) i misle da mogu sve ostvariti u ovoj državi. Obojicu tužiti za izdaju države.
Vo 1, Vo 2, sta reci vise.
Dodo majstore mi te volimo a u bosni ko ga volimo mi ga jeb.mo...
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalicizma. Bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao spcifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracije mi o njemu govorili.
Dodo legenda. Samo su tri čovjeka unazadila svoje ljude i narod više od Dode. Hitler, Staljin i Čaušesku (i njegova supruga Sebija). I Mao je u igri, ne kažem, ali procentualno, "gustoća" samodestrukcije je neviđena kad je u pitanju Milorad Ronhil. Svaka mu čast koliko je unakazio i unazadio sviju nas. Sreća pa nas je "samo" tri miliona.
Ovo ko onaj vic.. Nacisticki rulet..ne sjecam se 100% ali.. Dao hitler revolver jevreju kaze.. 5 od 6 je metak.. pucaj u sebe... Pita jevrej, a sta ako ne pogodim? Hitler:pa okreces ponovo
Dodik će jednog dana da ga nabere u Rusiju
CIK je svojevrsni UZP
Pro što treba učiniti je presiječ koridor kod Brčkog. Onda nastaviti do Drine. Jeste li s nama ??
Jel ti to predlažeš u svoje ili u ime udruge primorskih vječitih drkadžija?
opozicija u RS i ovi što se predstavljaju kao "probosanske snage" očito su maloumni... trebate ga napasti na više frontova, tako da nema vremena da on vas napada i uzima vam glasove...a nije da nema materijala, nakrao se i previše.