Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nastavak pregovora u BiH uslov ukidanja RS-a i svih njenih rasistickih i fasistickih celnika. Samo jedna jedinstvena BiH sa jednim predsjednikom svih naroda koje zive u njoj sa jednakim pravima za svakog.
Ima ona pjesma : zasto uvijek q... Sviram
Nedostaju mu stari prijatelji Bakir i Čović...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A ,tebi treba postaviti uslov;...smjena sviju koji su prisustvovali nezakonitom i protu-ustavnom dogovoru u bg..Naravno s posebnim akcentom na tebe , lično..!
Ima li ikada opcija u glavama vas da ti i Vucic zavrsite u Hagu? Vi se nasli izđedju Amerike i Rusije ? I Slobo je bio Slobo , pa Radovan..
Ovo je spasavanje trojke od strane Dodika... Grohnula trojka u ocima narod a smijesno pricati a sa druge atrane imas SDA identicna... Znaci teako se nama 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čega se lik dosjetio
poeo uslovljavat.nauio ga brat ovke.
Jes vas pomirila rezolucija ahahah
😂😂😂👏
Znaci odlican posao rade, cim places za Bakirom...
Da , tako je poslije tebe i tvoje smjene.Ko si ti da tako ultimativno nastupas? Smetaju ti pametni i obrazovani Bošnjaci.
Treba sve smijeniti i postaviti tebe Vulina i Kusturicu vas trojica bi to vodili izvaredno.
hahaha
king! nije ti ovo govornica nekakvog sabora sa ade ciganlije.
ovom definitino nije dobro, imajte razumjevanja ljudi.
Hahahahaha ovaj misli da je jos u bg
Haman se Dodo negje opario ehheheehehhe.
Koju ćeš nam otpjevati pod Šatorom, Baja.... Gola Sječa Šume
Ma Putin im je rekao da zakuhaju rat. Trebamo biti spremni
ovo je tacno.... jer provociraju svaki dan na bezocne nacine
Ma Boga ti. Zasto uslov ne bi bio da se vi svi smjenite pa da zivimo normalno. Civilizovano i u miru. To sa Vama ne mozemo. Vjerujte. Citav svijet to vec zna.