Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da bi sacuvao moc i bogatstvo, nego da bi izbjegao tesku robiju.
Bice mu starost teska....
Dodik je svjstan ako padne da mu ne gine robija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ArsalBL@ ma izjede nas ljubomora što nemamo takvu budalu kojoj se ti diviš. Imamo i mi budala ali vepar je nadmašio sve.
Čabe ste krečili.
Kako ce dodiku iko ista i osporiti, kad ima ljude svugdje, a sva prijateljstva stekao davajuci usluge kao stipendije, sume i slicno. On rasparcao drzavu, a sad hoce da to i ozakoni.
Mile provokator, CIA mu naredila da provocira, uskoro slijede sankcije i pad RS-a
nisi ti dodo vido sta su batine jos, al vidjet ces i to
U rs svako desnu ruku dize, skinite i gace, brat vam madjar stize
Samo mirno ukidanje tzv PC. To je tvorevina koja je neodrziva i koja podriva sigurnost i ustavnopravni poredak drzave Bosne i Hercegovine.
Kada Međunarodna zajednica odluči, kriminalci u bh. vlasti će biti uhapšeni. Padali su i ratni zločinci, Srbija ih je direktno isporučila Hagu.
Dodijo si Dodo. Pa ne mozes bolan praviti drzavu u drzavi. Dokle ces ovako bolan? Sta bi se dogodilo da muslimani hoce odcjepiti Sandzak? Satrala bi ih Srbija jel tako? Kakvi bolan crni muslimani, cuj drzava po zelji muslimana. Bolan muslice niko ne voli. Ali to ti ne daje za pravo da unistavas drzavu.
Pazi se Mile sutra, jal od sastanka jal od drona. I tebi je Bye-Bye stigao!!
Ima i pravo. Egzistencija Republike Srpske je problem a ne on sam. A SAD poslali trećerazredne pregovarače, samo da se vidi prioritet.
e jeeees jaaaak
Živela REPUBLIKA SRPSKA reci mu da eufor rasporediti na granice REPUBLIKE SRPSKE i federacije
hahah nece da moze hhahahha, manji entitet se jos vise smanjuje i ide u nepovrat
E je.o vas krmak vise. On nekome nesto porucio hahahaha.
Vidi kolika mu je glava male mu naocale...