Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda poginuo 11 jula.
Zamisli da su Njemci promjenili ime Nirnbergu, Dachau ili Ausvitzu poslije Drugog svjetskog rata ....
Dok je sRatko Pampers dijelo bombone djeci u Potočarima,samo nekoliko stotina metara su im očeve strijeljali srpski genocidni zlotvori.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znate svi da istina ne pali kod srba, već samo bolesna laž. Bezveze se palite na nekoga ko je jos 2008.rekao citiracu ga :"Ja vrlo dobro znam šta je bilo u Srebrenici. To je bio genocid."
Najžalosnije je što na ovaj način čini štetu svima nama koji živimo u RS a pri tom ne možemo uraditi ništa da to spriječimo.
Hehe vepar miran Ne znas vise gdje udaras Bitno je da cijeli svijet zna ko je GENOCIDAN
Šta se palite pa ovaj nam ide na ruku samo tako! Presavite tabak i seriju tužbi ali za ono što je corpus delict a ne da tužilac povlači kasnije u “nedostatku dokaza”! Btw Al Capone je pronevjerio milijarde $ ali ga državna policija uhvatila na pronevjeri 100$ ali sa čvrstim dokazima!
Samo napred Mehmede(milorad)skoro pa si uspio jeba.t majku rsu . Steta samo imamao problem sta cemo da tadimo sa onim zgradama po b.luci gdje vi sad zasjedate. Napravit cemo Muzej o Genocidu koji su pocinili ovi iz tvog naroda i nek se zove Seher Luka
Na koji način to točno misliš napravit? Pitam te kao netko neutralan, iz čega imaš ovakve neostvarive porive i želje?
Dodik je naglasio i da "niko nije poginuo od njegove retorike". // NIje niko poginuo ni od Paveliceve retorike. U Jasenovcu se, na primjer ginulo od malja, pa ravno u Savu. NIje se ginulo od retorike.
Što ga ne uhapse više, čekaju da ga neko od Bošnjaka ubije?
Xebo majku koji bolesnici
ZIVOTINJA ZLA i DEBELA
Prosto ne vjerujem da ovaj lik nije zavrsio na psihijatriji, isto tako ne vjerujem kakvo je zapravo mentalno stanje onih koji ga podrzavaju i bodre, a ovi koji ga redovno objavljuju, no comment! A ovi koji ne reaguju na njegove nebuloze, a mogu, oni su najgori!
Da se razumijemo, lik samo lapidar. Kompas je davno izgubio za vid sebi licnih interesa. I jednostavno ne treba pridavati apsolutno nikakvu medijsku paznju na nesto sto je on rekao. Beznacajan je i sve sto radi, radi da bi ostvario licnu korist za sebe i svoju porodicu. Nadam se da je glasackim ovcama to jasno
Dali ima ""neki srbin"" da se ogradi od ovih izjava od ovog NEMA DOBRO LJUDI KAŽU SVI SU ISTI
Dok ovaj ovakve izjave daje, Kojović pući usne na slikama, eto za kog ste vi glasali!
De ga vise ignorisite skroz. Vi mediji ste zlo
ovog debila treba staviti na ignore, jednu te istu suplju prica vec 20 godina i apsolutno nista nije ostvario ono sto lupeta osim sto je osiromasio i raselio manji entitet a on i njegovi dupelisci se obogatili na racun siromasnog naroda
Stradali ti najbliži aBd a ti gledao i ne mogao nista uraditi