Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite onda Dejtonski sporazum i vratite BiH status republike. Samo tako ćemo moći naprijed. Ako Srbi dignu pobunu smiriti ih NATO intervencijama i to je to. SAD su davnih dana digle ruke od BiH, došlo vrijeme za buđenje. ;)
@Bosnjan1n "Komentarišući najavu Ambasade Rusije u BiH da će na sljedećoj sjednici Vijeća za implementaciju mira /PIK/ postaviti pitanje opravdanosti daljeg angažmana OHR-a u BiH, Dodik je upitao ko može da vidi opravdanje u svemu tome." SVI OSIM TVOJIH RUSA, GOVEDO NEOTESANO!
Dodiče goveče blokirat će te ko twiter Trumpa
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ovako je papak govorio da mu niko nece zabraniti ulazak u ameriku...pa joj ni primirisat ne moze...
pobjesnio radi Bajdena
Na pitanje novinara Zvonka Komšića kakav efekt imaju izvještaji koje Vijeću sigurnosti redovno šalje Vlada Republike Srpske, Inzko je odgovorio da je riječ o potpuno irelevantnoj i besmislenoj kampanji. “Provjeravao sam i uvjerio se da te izvještaje ne čita niko. xaxaxaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odzvonilo je tvome budalesanju Mile, nećeš više biti niti ker koji laje, osjetiš ti to, ne bi me začudilo da promijeniš ćurak, ne bi ti bilo prvi put...
😁 He moj tupane da si naučio istoriju Amerike pronalazak Amerike dolazak evropskih ljudi, slanje crnaca robovanje,uništavanje muslimanskih zemalja prodajom oružja kao i Rusi :) sve je počelo od Rusije i kine.
Kad srbin objašnjava šta piše u dokumentu koji je napisao stranac 😂😂😂😜
Koja budaletina, pa stvarno...potpisnica aneksa😂😂😂. Sklonise budalo, uzmi dobar traktor i obrađuj tu pokradenu zemlju
Za sad je Mile kod bajdena na Crnoj listu, nije mogo djelovati 90 tih kao sada kao Prvi covjek u eliti. Vidjecemo...
Haha lika kako se uobrazio, samo ukinuti rs, to je stetocina Bosne i Hercegovine, i Abd to ce se desiti kad tad, pa neka onda dodik naziva svoj wc po zlocincu radovanu !
Sprema se dodo na inaguraciju .Dobio pozivnicu od Bidena da nelaprnda mnogo.
Koja bahatost koja nadobudnost ja mislim da ovakvi likovi misle da su Bogovi ili u najmanju ruku da su ga za muda uhvatili.
Dali ti je ko javio već da je Tamo izgubio
To ti mislis Dodo, svi vi igrate kako vam velikani kazu.
Jedino u eu može kod plenkovića sa čovketom
Wahahahahahahhahaha.... ovaj like je ziva komedija... wahahahahahahahha
hahahaha kakav glupan! jel on stvarno misli da je jaci od visih sila??? pa nebi se zvale vise sile, ti ces Mila sad da nestanes zbog takvih izjava budalo jedna!
Eto Joea, Donki.. Oho to ti se...
Koji si ti medjed