Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvali se Americi,ljubi im stope. Samo njima zahvali sto sad preko Drine nisi..
ciji su avioni bombardovali srpske polozaje ?
Više je sam 4 korpus ARBiH eliminirao us ta šalabajzera nego što su VRS + Knindze + sve trupe Srbije uradili za svih 5 godina. Provjerite - podatak je tačan.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vrijedno Tuzbe!!
Za Dodika nema ma Klixsu Banovanja
Dragi Mile, jedan od 9 Narodnih Heroja ARBiH, Mithad Hujdur, je u ranu 1993, zatekao zapovjednika 4 Bojne, Mladena Mišića, kako iz kuće sa svojim vojnicima izbacuje jednu srpsku porodicu u Mostaru. Hujdur je Mišiću tada stavio pištolj na glavu i naredio da čovjeka vrate nazad u njegovu kuću, što je i urađeno. Taj Hujdur je više ust ash aaa vojno porazio nego svi vi mega-giga-super-Srbi zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aha jeste, a ti i tebi slicnim ste gajili evropske vrijednosti i becku kulturu...
Baba otvaraj vrata. A ko je to? Sta koje? Naši! A koji naši?
Vazno je da KLIx revnosno siri lazi ovog Reci ce mi KLIX da sirim mrznju.
Svi su oni zmaj od sipova
Pljuju toliko po Americi,a oni ih jedini spasili..
Historijske činjenice, ništa mile slagao nije.
Živjela peta armija odnosno "SILA NEBESKA"
Ko nam to prića o ubijanju, mučenju...?
Za ne povjerovati u zemlji čiji je dio RS glavni čovjek daje ovakve izjave bez konsekvensi..raspirivanje govora mržnje najvećeg stepena a ne kažnjivo je znak da ova zemlja sa Dejtonskim sporazumom ne može nigdje ni u kakvu zajednicu sa drugim državama .
Ako je Tako ko Sto velis sta je bila onda vrs da nisu mozda bili partizani sa kokardama na kapama.
Eto vi ste petokrake na šajkačama imali
Da je barem tako !!!
Drzi se ti Mile scerca, k r a dj e ti si.ipak ponavljac rvog razreda mesarske skole:)
Slušajući susjede i komšije, ispadne da su samo bošnje bili u ujkama i četalj ima, a svi ostali kao bili teški antifašisti. E pa nije tako bilo. Također, zna se čijih civila je procentualno najviše stradalo, poslije Jevreja, u WW2, na prostoru exYu, čitajte Dedijera i Miletića
Baš me interesuje reakcija njegovog ahbaba Milanovića