Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al stvarno Al stvarno više sjašite sa objavama o Dodiku, lik je skreno i zaista svako ga gleda sa gađenjem. I ja sam gora konjima što kliknem na objavu o međedu.
Djaba pricas, danima, sedmicama, mjesecima se pise da sjasu sa Dodika, a oni jos vise i vise.
SDS je ljevičari u poređenju sa terorističkom SNSD. Dok je bila SDS i SDA u vlasti država je korala naprijed i nije bilo prijetnji ratom a sad izvadi kuburu vrati kuburu ujutro opet izvadi mitraljez pa sutra opet u trap. A raja bježi li bježi iz države. SNSD treba proglasiti terorističkom organizacijom i pohapsiti vođe organizacije.
Inače, za neupućene, odgovorna nacionalna politika je biti dijelom najsiromašnijeg dijela, najsiromašnije zemlje u Europi.
DANAS JE IZ SRPSKOG ENTITETA ZA NJEMACKU OTISLO 29 AUTOBUSA,SRETNO SVIMA A TI DODIK LAPRDAJ SUPLJU
Čovjek nikako da, svari da je bosanac ili bosanski pravoslavac, srbi i srbijanci su u Srbiji, moj otac je rođeni srbijanac, ali ja, sam rođen u BiH i samim tim sam Bosanac, šta je ba ne jasno ovom kompleksu.
Čovjek nikako da, svari da je bosanac ili bosanski pravoslavac, srbi i srbijanci su u Srbiji, moj otac je rođeni srbijanac, ali ja, sam rođen u BiH i samim tim sam Bosanac, šta je ba jadno ovom kompleksu.
Sad drzi predacanja nekome a kada je on bio probosanski orijentisan,kada je priznavao genocid i nazivao mladica i karadzica zlocincima to nikom nista.Sve je to dokaz ko hove da vidi i shvati da nasi politicari nemaju vjeru i naciju osim vlasti,moci i novca a vi ibdalje blejite ko ovce
a šta dodig drugo i drugačije i može reći? ništa, lik zaglavio u svom limbu....I zašto se liku uopće pridaje tolika pažnja, svako njegovo ludilo, svako preseravanje i prostačenje prenositi, ma zaboli me više patak!?!??
Mile Bosanac odgovornom nacionalnom politikom smatra po svaku cijenu ostati na vlasti. Nebitno što ti omladina seli jer ne vidi nikakvu sigurnost u ovakvoj RS i BiH.
SDS su ljevičari u poređenju sa terorističkom SNSD. Dok je bila SDS i SDA u vlasti država je koračala naprijed i nije bilo prijetnji ratom a sad izvadi kuburu vrati kuburu ujutro opet izvadi mitraljez pa sutra opet u trap. A raja bježi li bježi iz države. SNSD treba proglasiti terorističkom organizacijom i pohapsiti vođe organizacije
Konju jedan, pa i ti si Bosanac, gdje god da odes, ostajes Bosanac. Pogledaj sam Srbe koji su pobjegli u Vojvodinu na pocetku rata. I danas dan im domaci govore Bosanci. Moj najbolji prijatelj kaze, dosao mi Bosanac u posjetu. Koji Bosanac, pitam? Onaj sto je dosao iz Republike Srpske. Aha, ja kazem, nije to Bosanac, on je Srbin. Prijatelj mi kaze, oni su uvijek Bosanci za nas.
Hej ba … normalno je biti nacionalista, lazljivac, prodavat muhda za bubrege, velicat chetaljizam i vozat se u privatnom helioopteru sto ti je sirotinja kupila.
Bosanci nego sta....umjesto posrbice
Ocelavio laktaški vepar
Viste davni dana izgubili Narod, samo kad su izbori lazete petljate obecavate
Prema zvanič. statistici: RS za 8 mj. 2023. izvezla je roba za tri milijarde i 458 miliona KM, a uvezla roba za 4 milijarde i 598 miliona KM. FBIH za 8 mj. 2023. izvezla je roba za 7 milijardi i 769 miliona KM, a uvezla roba za 13 milijardi i 685 miliona KM. Prema tome, RS izvoz je cca 30.8% BIH, a izvoz 25.1%. Odakle RS-u 34,1% potrošnje!? To znaju samo sh. mešetari!
Trebamo svi biti vise Bosanci i gledati sta je najbolje da nam drzava budje bolja i jaca jer od toga svi imamo benefite
Kako ono kaže onaj pukovnik u Karauli, na lancu ko kera, hahahaha. Živi bili pa vidjeli.
Nema para za kredita pa ujeda sve okolo.