Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ovdje iko normalan?
Mi sa klixa..
nema :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do čitanja konačne presude Ratko će krepati, a u takvim situacijama ostaje na snazi prvostepena. A i da ostane živ i ovako se izvukao za 6 općina tako da mu se nema više šta smanjiti.
e jesi mu pomogao đikane
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 ❤️ 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ⚜️ 🇧🇦 🇧🇦
Vjerovali ili ne Dodik je socijaldemokrata. Uh kad se počne klupko odmotavati i njegov kriminal dokazivati. A on sebi lagano ali sigurno kopa raku. Ne da će trehnuti u nju. Pa kako ne uzmu pouku kako su Milošević, Karadžić i Mladić mislili da svijetom vladaju i bili oholi, pa završili kao najveći jadnici koje je najveći sud na svijetu proglasio zločincima.
Da je ovaj konj jos na vlasti, pokazuje koliko je narod u RS glup i zaostao dok glasaju za njega. Dok neskinemo sve ove budale sa vlasti nece nikome bolje biti.
kaze el dodo kodovo je politicka tvorevina bla bla kojs ugrozava Srbiju... izvini matorii a sta je onda RS ako isto nije pooliticks tvorevina koja ugrozava BiH
BOŠNJOOOOO BOJKOTUJ SRBIJANSKE PROIZVODEEEE,
Proglašeni od čitavog svijeta za ratni zločin koje neko na bilo koji način pomogne postavlja se u poziciju da je sam zločinac znači sutra bih bio isti kad bih dobio šansu ubijao bih nedužne ljude zamene to znači prije nego što dobjie šansu da to uradi uhapsiti i u zatvor ili odmah metak uglavu .
"Kosovo je jedna vještački i politički stvorena tvorevina".... A šta je onda entitet RS?
E srbuj pa makar slamu jeo... kakvi su mozgovi brate dragi. Umjesto da se bavi za nesto sto ga narod placa i bira ovaj samo laprda u prazno... ne priznaje odluke suda BIH , ne priznaje Hag pa sta priznajes međede iz laktasa
molimo mladiceve smrde da ne dislike komentar ovo je samo za zdrave umove.
Dok je ova presuda prvostupanjska teoretski još to smije govoriti, kada mladiću potvtvrde kaznu, u što uopće ne sumnjam, onda će ove izjave biti kažnjive.
Pomoci ce mu jer ces mu vjerovatno biti docimer. Nece vise da te glasaju
Vlada stedi:  - Dvadeset Politcara iz Rs dijele isti mozak, Dodik ostala klapa.
Sudija je prilikom izricanja presude rekao (ili izletio) da je Smrdic primao logisticnu pomoc iz Smrdije (JNA).. Znaci osim sto je svako svjetan da je to tako bilo, ali izgleda da postoji nesto i crno na bijelo...treba to ispitati i tuzbu pokrenut opet...yebi im mater smrdsku
@1970BobaBeograd https://www.youtube.com/watch?v=Xz42ucCGunU A o srpskim dobrovoljcima, vojnicima JNA, paravojnim formacijama iz SiCG da ne govorimo...
Samo mu pampersa natovari da ga previjaju redovno i maramica Violeta da one bale obrise,jer mu vazda curi oko usta. Za pampers djenerala,nije ti sala.
ovaj covjek zivi najtuzniji zivot na planeti. koliko god mi se gadi i koliko god mrzim ovog bahatog vepra tako mi nekako dodje s vremenom ....da ga istinski zalim. ovaj dodik je nekad govorio da je mladic kriv za genocid a danas govori suprotno. nije mu lako .