Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nece vojsku tamo jer je dogovor sa Vucicem da sve migrante iz Srbije hladno prebacuju u FBiH.
@krkljo upravo tako
Cigara cigara, ronhil, malboro cigara
To vam je znak da da mozete naptustit bosnu samo sa koferom
Sto je Bake izgradio taj bratski odnos sa Turskom, vidi se da nas Erdogan gleda kao svoj narod, ne bi nikad dozvolio da njegov diplomata, ambasador Turske sjedne pod zastavu entiteta, hvala mu na uvazavanju drzave Bosne i Hercegovine.
Kad bi neko iz SDA rekao da je Dodik inteligentan on bi to potukao samo da njima kontrira.
Mile se viđa sa ovim klocem više nego sa ženom svojom!
"zbog novonastale situcaije" - oprobani recept koji srpski političari koriste kada zakuhaju negdje "Kosovo, Crna Gora, BiH" i onda to predstavljaju kao da je problem nastao sam od sebe i da ga oni trebaju rješavati. Još će dobiti i Nobelovu nagradu za nesebično zalaganje i doprinos očuvanju mira na Balkanu, mami im ga založim.
Gledaj glave... ko da je babici ispo' na plocice u porodilistu
Turčin u posjeti Rusiji, a Dodik odmah susreće turskog diplomatu. Ka da su svi na istoj frekvenciji.
Najveća podvala takozvanih turskih prijatelja je bila kad se donijela vjest, Turci su rekli migrantima nemojte ići u BiH. U lice nam mažu. Turci šalju miliciju da se što više migranata progura u Grčku. A znaju da oni koji prođu da će većim djelom završiti kod takozvanih prijatelja. Čovjek se ne treba stidjeti ničega, a najmanje svoga zahebavati
Jedini koji cuva svoju bosnu i hercegovinu kao oci u glavi .... milorade nedaj se ....pemzioneri su uz tebe nema im drugog spasa ....!
Ovaj turski ambasador je trebao izaci cim je vidio da govno sjedi ispred zastave RŠ
Dodo ce mobilizirati seljake
Nidje veze sjedi ispred zastave RS,umjesto da bude zastava BiH jer nju predstavlja,a dolazi iz jednog entiteta 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Erdogan sa Putinom danas isto ko Dodik sa ambasadorima ovih zemalja, sta se desava sa nama u BiH, imali sta sto neznamo, vojska neide na granice... ko prezivi pricat ce?!
Kad nije potrebna vojska na granicu, onda lijepo te migrante u Banjaluku smjestiti a ne u FBIH. Ovo je sve maslo Srbije, svi ovi migranti su dosli iz Srbije.
SDA,to su tvoji koalicioni partneri , koji su ti dali u ruke sve poluge da mozes raditi sta radis.Ovo je opet predstava za narod. Jedni druge kritikujete, a zajedno sprovodite svoje mafijaske planove.