Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ono sinoć Bakir u Dnevniku D reče da je Miletu dao više koji milion iako im ne pripada jer mi ćemo se lakše izvući od tog dijela države. Tamo je kako reče skroz loša situacija. I to mu vjerujem.
Juce citam, narucio Vucic par hiljada respiratora od Kineza. Ali htjeli ga Ameri zeznut, pa tu narudzbu preusmjerit sebi. Ali, kako je on bolji jaran sa Si Djin Pin-om, predsjednikom Kine, nego sto je Pin sa Trumpom, Pi je reagovao, i naredio da respiratori moraju ici u Srbiju. Naucna fantastika, Odiseja 2020...
Ovaj Vučić je fantom...Srbija će ekonomsku krizu prebroditi lakše od evropskih zemalja😂😂😂. Nebeski narod🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Dodo bio u karantinu za uć u Srbiju?
Obecao mu Pickousti odkupiti mjenice i kaze RS je u teskoj finansiskoj situaciji,treba ih malo pogurati. Dobar scenario ovog susreta za Kesica
Dodo pustio vjetrove pa se gejici odmakli od njega.Najvece tri psihopate na Balkanu.
Poredali se ko magarci po veličini...
Sve gej do gea.. mogu vozica da se igraju...
Milokrada prestala da svrbi zagu pa opet otisao do barnabicke.
vidi na sta lice jadna im majka
Sada svako drugi BH pravoslavac konta: "Stvarno nisam imao srece da bas ja budem 1 od njih 800-to.
Pa prijavljenih u realnom sektoru par hiljada, 800 otpustenih je procenat koji je strasan. Broj onih koji su radili na crno 5x veci, 90% dobili nogu.
Mile care, štampaj nam pare 😎
Ovi pripremaju odcjepljenje. Ako se primjeti da Ruska specijalna policija dolazi avionima, onda treba znati šta dolazi u recesiji.
pa i nema vise od 2-3 hiljade zaposlenih u privatnom sektoru
Od ukupno 1200 koji su bili prijavljeni u RSu😂
pa sta ce kaf ih je ukupno radilo samo 950 a ostali su u drzavnim institucijama a tamo nrma otpustanja