Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ohoo, biti će mekinja izgleda.
Milorad sad ne moze ici kod Putina, jer je Putin u velikom hamuru, a Miloradu mora guzica da vidi puta, a trebo` bi se primiriti, idu izbori, moj Milorade, idu promjene i u eres-u.
Naravno da se ne poštuje jer glumiš dtžavu i državnika, zanima me da li tvoji gosti su ikada otišli u njemačku i sastali se sa predstavnicima neke od pokraina kao sa predsjednikom države.
vazni ste obojica za svijet i svjetsku politiku kolko i zacepljenje kanalizacije na petoj aveniji u NY....
Ove Ugare smo vojskom porazili kad je Bosanac Hrvoje Vukčić Hrvatinić/Kotromanić 1403.g. postao Kralj Ugarske, Dalmatie i Splita u ime Kraljevstva Bosna i svog tetka Bosanca Kralja Tvrtka I Kotromanića. Tad smo im srušili snove o izlazu na more, kojeg nikad neće imati.
Cim ga ti milojko upoznati mozes,nista novo.. Sve trojicu na goli otok..
Podji od sebe prvo
Pravi razlog posjete je novac koji im hvali da mogu vracat kredite i njihovi zatvoreni racuni u bankama!
Halooo điikane mađari su svakako Niza K L A S A Kome se zalis?
U kom svojstvu se on sastaje sa ministrom vanjskim poslova neke drzave? To je posao za Dinu kolutasa, al on se bavi drugim stvarima, kampanjama po selima.
Topla ca bra.
Pa naravno da se ne postuje. Tornjacima sneta dejton. Oni bi gradzansku.
A dje Dino prashak?? Ovo je njegov posao....
Ovaj Dodik izgleda ne konta da ovi para ziti sa njim komuniciracu samo iz razloga sto zna iz vidjenja Putina
Konta Dodik sve bolje nego sto vi mislite.
Mora da mu ga obardio posteno.