Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vasic treba da zna da mu se moze obrnuto desit,a i ova dvojica provokatora. oni su poput pascadi,laju,laju,a kad ga ćibneš ušuti se.
što nije poveo i akademika?
Tata, opet me diro ovaj mali Ramizov. Je li ovu djecu morate stavljati u vijesti?
Pisati ih oboicu
ako dodick, i Inzko je zabrinut
https://www.youtube.com/watch?v=raNTCcS3YUk
..a od Visegrada ka Sranjejevu,...Mi s tim nećemo imati problema i mislim da to možemo raditi i s turskom stranom ----------------- dakle mosnjaci se pitaju koliko i qurceva dlaka na qurcu
Zar ove budale jos neko ozbiljno shvata
Sastala se dva cetnicica da kake ...
Nije on zaboravio na Vasica nego se ovako skrece paznja sa Vasica. Lopovi su to prve klase. KOmunjarski sistem.
"Srbija hoće da što prije da poveže svoju teritoriju sa teritorijom Republike Srpske i BiH??? Valjda sa BiH i RS u Okviru BiH. Naser je u pravu. Izjava je stigla nakon Vasićevih baljezgarija, i trebala bi biti velika opomena baš Dodiku i njegovim teroristima. Šale više nema i neće je biti! Dodik i dodikovci se " frljaju" ozbiljnim stvarima, a kada im se prikreći, onda vreće ko mlada jarad! U pamet se i tamo preko Drine i ovamo sa Drine - nema više šale.
https://faktor.ba/vijest/stav-historija-i-porijeklo-bosanskih-vlaha-milorad-dodik-aleksandar-vucic-vojislav-seselj-i-mate-boban-porijeklom-su-bosanski-vlasi-177360# Toliko☝️
TREBA ORGANIZOVATI REFERENDUM O UKIDANJU GENOCIDNE TVOREVINE U INE VJECITOG MIRA☝️
Goooooooool.....
Smrdi, doživite katarzu pa se onda javite.