Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA na malinarskim respiratorima.
U četvrtak se sastaju da popiju po jednu i da se smiju kako su naguzili Bošnjake sa dritanovskom osmorkom. Pa ti kotntaj ko je na respiratorima tupane.
Dodiku i Čović skidam kapu naguziili su osmorku. 2>8
Dva kriminalca odlučuju o državi ovo samo u BiH ima !!!
Suti dobro je da pala samo na dva.
Samo bez ultimatuma ni sa jedne strane
Jel sastanak u Krmecnjaku...to bi bilo prigodno
Finalna Kapitulacija hdz-snsd- tzv graďanske 8ke....jadno
Vaš dvojica jedino možete se dogovoriti s kojim autobusom da napustite BiH
AMERIČKI PLAN: KREIRANJE V. SRBIJE, V.HRVATSKE I V.ALBANIJE. PO TOM PLANU SLIJEDI LAGANO RASTURANJE CG, BIH I SMK. ZATO SU SADA NOVOJ AMERIČKOJ POLITICI DODIK I ČOVIĆ POSTALI POZITIVCI, A BAKIR I MILE NEGATIVCI. DODIK: "DO SKORA SMO ČOVIĆ I JA BILI DIO PROBLEMA, SADA SMO DIO RJEŠENJA".
Nikad ali nikad im ne vjeruj Bošnjače/Bošnjakinjo. Zapamti šta je Atif reko ranac itd. ⚜️🇧🇦
Kao što je A. Ambasada stajala iza pokreta FETO u državnom udaru 15.7.2016. s namjerom da umjesto Erdogana dovede F. Gulena, tako je i ovdje u SA A. Ambasada izvela svojersni državni puč te je svrgla najajaču stranku i umjesto nje dovela 8-kolonaše. Da zamažu stvar kod naroda izlobirali su da BiH dobije EU kandidatski status, od kojeg poput Turske neće imati nikakve koristi. Cilj je postignut od bošnjačke apsolut. većine načinjena je boš. politička manjina.
U petak idemo sa Perestrojkom!
Crna lista nam najavila dogovor o vlasti ha ha Al’ su ga uhavizali - svaka čast USA👍💪🇺🇸
Cijela RS pripada Srbima, pola Federacije Hrvatima. U zadnjem frtalju se guraju Bošnjaci, Romi, Jevreji, Ostali kao i raznorazni građani poput Vojina, Boške i Bože Vreće. Kontam, zašto da se ljutim na strance, pa oni su svima dali ono što su tražili.
Osmorka je samo tu da klimaju glavom, kažu u Sarajevu nestalo vazelina koliko ih Dodik i Čovke karaju hh
Problem je sto se demokaratija promjene treniraju kod Bosnjaka..dok druga dva naroda glasaju za iste..za one.kooji polako ostvaruju njihove ciljeve tu je citava tematika Izdajnistva..
Od tri ostala dva supka da nam diktira nas zivot
kršćani podržaše kršćane... FBIH pretvorit u Gazu i onda možete u Evropu, da mi u Evropi budemo sigurni da Muslimani ne mogu biti glavni u BiH
Samo sve blokirati>Sa ovakvima nema drzave.