Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze da zeli otjerati strane sudije jer biva mi trebamo da odlucujemo, A plan za deeskalaciju salje u Brisel😂
Ako je EU ozbiljna , trebali su samo kazati da su pismo dobili s NEPOZNATE ADRESE! Sada su oni na potezu, hoće li uopće razgovarati mimo Dine Konakovića!?
jedini mogući plan deskalacije su sankcije onim koji prave ovakvo stanje!!!!!! fajront
Svim silama se bore protiv Eu jer to znaci zatvor za kriminalce
Bojkot kupovine svega srpskog.
Samo zabraniti po djelu Novca od pdv. I on je svoje zavrsio. Kao I ta tvorevina
Cuj sastavljena hehehe svasta
Ustav BiH, Clan 1 (Dejtonski sporazum Aneks4) Stav 3. Doslovno Copy-paste: Sastav Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu “entiteti”).
Plan za deeskalaciju krize? Prestani jesti go.na i nema krize. Vrlo jednostavno...
Imamo li mi kakvih zahtjeva za deeskalaciju ili se samo oni koji prave probleme iznova i iznova pitaju sta sad hoce ? Izgleda da bi i mi trebali eskalirati situaciju onda te pitaju sta hoces. Ako si normalan nista dobit neces.
poslao gomilu laži i neistina, misli da su oni u Briselu baš toliko glupi da ne znaju i sami pročitati Ustav i Dejtonski mirovni sporazum
Baja deeskalator odlućio se ipak na uzimanje redovne terapije.
Potučeš se, slabiji si, posle ti lola prisloni pištolj na čelo i u takvoj situaciji ti njega ucjenjuješ. Eto tako bi se ovo njegovo lap.danje moglo nazvati. On uslovljava, nekome nešto određuje a davno sazreo za debelog degeneka.
Dejtonskim sporazumom svi su dobili nesto, a nitko sve. Problem je sto sada, 30 godina kasnije to kod sviju stvara frustraciju. Sto prije svi prihvate da je BiH drzava tri naroda koji ostvaruju jednaka politicka prava (neovisno od brojnosti), bez prava na secesiju ili nove etnicke podjele prije cemo se rijesiti ovih populistickih gluposti i mozda, samo mozda docu u drustvo normalnog svijeta.
cilj je ocigledan srbija hoce prije BIH u EU i blokira put NATO
Napravis krizu, ucijenis ostale, a onda saljes kao i planove za deeskalaciju te iste krize.. Mudro, mudro.. Ali ovaj put se malo zezno..
Glupander, kako je ovo june doslo do ovdje treba izucavati u enciklopedijama.
Dace njemu trio sve
Neznam sta bi vise reko dokle cemo se baviti ljudima koji to ne zaslužuju treba to sikanirati netreba ovog lika eksponirati netreba ga uoste slušati mozes samo glupost cuti
Poslao plan: spreman sam da mi ga stavljate 24h i da vam ga dudlam 24h, mozete mi ga gurati kolikozelite. samo da ostanem na vlasti i da pustim plate radnicima, policiji, sudovima, skolama. To je plan medjeda.