Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E znači da trebamo to prihvatiti po svaku cijenu , jer je to dobro za BiH.
Laktasenko nema od toga nista !!!
Naoruzajmo Srbiju, razoruzajmo BiH, pa repriza, a? Nece moci, vepar.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek se RS ocijepi pa sve ce biti u redu, mislim da bi za 72 sati FUP i policija KS zauzela podrinje =)
oni i da se odcijepe propali bi, ne znam ko bi im izasao na slavlje kad bi polovica bila u sarajevu (teheranu) na poslu
@gooUser1675772511 mlatili ste vi dok se mi nismo naoruzali e onda ih vise nieste mlatili jer je onda bilo postalo zayebano malo a eroj? pitaj oca kako Armija marise balo mali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji Rundo
Trazi ti malo u Laktasima i ne prdenjaj.
Dodik je upravu, SDA je jedina koja bi trebala da vodi sve politike
A ne smeta mu sto se Srbija naoruzava sve vise ?! Zato draga BiH , sto prije u NATO !!!! Sta god Dodik trabunjao !
Trojkasi sute na ovo,bravo za idiote koji su glasali za njih.
Još jednom, srbin = laž, spin, obmana, izvrtanje činjenica... Drže se svoje stare matrice, a to je, ponavljaj laž dok ne postane za njih istina. A onda se sami prime iste te svoje laži, pa je uvedu u svoju historiju, pa žive po njoj i dižu svoje nove generacije na toj matrici. I zato, neumorno moramo ukazivati na to.
ovaj Bizon zaboravijo na on nije vise u Prijesjednistvu
seljober bolje da se uhvati šatora i mikrofona, za drugo ništa i nije
Samo u NATO s CG, Hrvatskom, Kosovom i ostalim civilizovanim nacijama. A Dodik pod sator i harmonikasa pa pevaj.
hajd krkan u svoju vukojebinu iz koje si došao
sta je mile bojis se jake BIH,a srbija se naoruzava sve ove godine..ahh da pa jeste najbolje bi bilo da nemamo nista kao 91 pa da radite ono sto ste nam uradili,a i opet bi da mozete
SELJACINA na vrhu drzave moze biti dobar covjek(ZA SVOJE) ali po nalogu MAJKE PRIRODE, SELJACINE imaju MENTALNOG KAPACITETA koji se moze porediti pozitivnim stranama zivotinja kao sto su KONJ, MAGARAC, TIGAR, MEDJED, ILI VUK, ali TAKVI ljudi nemaju NI ZEHRE INTELEKTUALNOG I LJUDSKOG kapaciteta da zadovolje SVE SRBE kamoli DRUGE. AKO SELJACINU stavis na vrh NEMOZES ocekivati KULTURU, PRAVDU vec NAZADAK KULTURE I PRAVA.
Šta na ovo kaže sirotinja iz rs-a, pogotovo ovi što rade u fbih ??
Ma nismo svi budale poput tebe pa da odbijamo pomoć koja nam treba jer smo jad i bijeda Evrope. Da možda ne bismo trebali čekat pomoć majčice Rusije pa da se s cijelim svijetom zavadimo ...
Neće moći ove noći, gosn Ronhil?