Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvini se ubijem Srebrenicanima i Prijedorcanima i Focacima i svim ostalim ubijenim
Treba ti, sirovino, da se izvineš ovom kompletnom narodu u BiH što živi u neizvjesnosti i stalnom propadanju, a sve zbog tebe koji stvaraš nezdrave tenzije i siješ razdor. Da se ti ponašaš kao čovjek, ova bi zemlja išla naprijed. Trebamo svi, nas tri milona, bez obzira na nacionalnost, podnijeti krivične prijave protiv tebe zbog ugrožavanja prava na normalan život. Ne bi te onda moglo štiti tužilaštvo.
samo gradjanska drzava, bez bratstva i jedinstva
@gooUser1577557826 IDENTICNA KAO SRBIJA I HRVATSKA!
e da je meni vako ko ovim politicarima primat dobru lovu nizasta i iz dosade lozit narod da se kolju na forumima
Dodo vrati Ikonu
Mrš djubre
A netrazi da se kurcic izvine za onu izjavu “ za jednog srbina 100 Muslimana...’’
Bas ce ti se izviniti-trci pa zapinje 😂😂😂
Pusis li ga Mile... ikono srbska
Popapaj ga ološu.
Na - cisto ti nesto trazis
obojicu smislit nemogu
Vecina dama nakon rastave zadrze prezime zbog djece, ili ne zele da prolaze kroz administrativne probleme. Pojma ti nemas, a lupas gluposti. Kad bi se ti za oicetak poceo izvinjavati, mozda bi nam i krenuli na bolje
opalis ga u pakšu dodo i nikom ništa
Nema potrebe tražiti izvinjenje. Može samo reći: "Izvinite, ali ja tako mislim."