Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA!!! Da začas prebrojim ove po dislajkovima što ne vole Bosnu.
Nema ih puno,al su dobro raspoređeni!!
Živjela Bosna sa nama Srbima ravnopravnima sa Bošnjacima u njoj. Ajmo dislajkovi da vidimo koliko ima zainteresovnaih za etničko čišćenje Srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povuci dodo vitalni a malo ga i potegni
Dudling Dodo🤣🤣
Hahahahaha 🖕
kosovo je drzava. jos malo pa ce se otpuhat ruski uticaj sa balkana. vazda je granica bila drina za varvare vizantijske. s milosevicem je bio klimaks od njega se ide natrag kroz istoriju...zadnjih 100 godina ste jahali sada je gotovo i ubrzo cete shvatiti.
Milorade, tebi treba dati platu od 50.000KM, sluzbeni auto , Iphone od 5.000KM, tri helikoptera, avion, svakakvih igracaka, treba ti dati sve moguce.....a iskljuciti te iz javnog zivota, svih funkcija i sl.....igraces se do besvijesti, a neces imati priliku da cinis stetu ni srpskom ni muslimanskom narodu... ah, da, Lego kockice ti takodjer obavezno treba nabaviti
Nije normalan .
Sagnete glavu prema dole da vam ispadne podbradak. Dignete majicu preko nosa kao da vam nešto drama smrdi. Počnite da govorite žblbžblbžblb i dobit ćete Miloradov govor 😂
Kod nas u predsjednistvu kad bi glasali za povecanje svojih plata neko bi bio protiv...cirkus od drzave.
Ides ti u izolaciju a I RS ako budete I dalje podrzavali Ruske ubice jedini u Evropi.
Juče mi unro komšija, doktor odredio uzrok smrti. U roku od pola sata vidio Dušanku Majkić i Biseru Turković i pukla mu glava.
Sad zamisli da je Borjana Krištalica ili Srbin umjesto Srbina Čović, sve bi propalo
U sluzbenom dokumentu pise "onlajn"mmm
a ja napornog stvora.. ubi lik
Hoćemo veće PLATE !!! EBO VAS IZBORNI ZAKON I RUSIJA I UKRAINA
naravoučenje: od oko 40 miliona poginulih evropljana u 2. svjetskom ratu bilo je jevreja oko 6 miliona, njemaca oko 8-9 miliona, oko 25 milona slavena (uglavnom rusa, poljaka, jugoslovena i ostalih) i oko 1 milion svih ostalih evropljana.
nosite sad posledice u federacij