Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šatorski pjevač i orkestar ikona.
Pa ćeš plakati kad imaš damu što skide ploču na palama
Ko da ce t lp e ko pitata sta.. Dobio si ultimatum!! Sivonja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jos bolje da odbace, jer ako ovi stvarno hoce da ih karaju i ako postoji podrska EU, prvenstveno njemacke, te amerike bice to milina za gledati, bonske ovlasti su iznad svega. Kako ih je samo Paddy Ashdown karao, mislim da Dodik pije reglan na spomen njegovog imena! xD
@imas li ti pametnija posla nego gledati kako incko sa platom 25000km kara Dodika sa platom od ?????? a kako zajedno karaju tebe besposlenog
@garfieldX cim ih vise ne mognemo trpiti karacemo mi njih i sa inzkom i bez njega
Ovakve fasiste je Tito po kratkom postupku!
Da i to vidimo..a onda ce Incko da te dere
Tako treba,branite ratne zlocince.Neka citav svijet vidi ko je,sta je i na cemu je građena ta tvorevina !
Možete ga malo. Vaša tvrdoglavost u idiotizmu nama je izuzetno korisna.
Kad su se Srbi navikli na Pavelica, Stepinca i druge od kojih se Hrvati nikad nisu odstupili naviknite se i vi na ove koji su mala maca za njih. I vas Alija je uvozio glavosjece zbog kojih je Mahmuljin i osudjen a vi onako zustro protestovali, a obojicu ste odlikovali. Za jedne su zlocinci za druge heroji, Srbe vec odavno ne interesuje koga odlikujete samo vi dramite ne mozete se pomiriti da nemate kontrolu na citavom BiH sto vam realno i ne pripada.
Pa i ne trebate, da se zna da je genocidna. Trebate Banjaluku preimenovati u Karađicgrad
Tako je Predsedniče!
tako je,pokazi mu...kao ono za tablu na Palama. nece on tebi bolan govoriti sta ces ti...
Koliki je ovo konj nije ni svjestan čiji ko se
Gdje god se okrenes na koji god kamal prebacis koju god stranicu da otvoris pojavi se ovaj satorski pjevac nacionalista.Glava mu natekla od masnoce sve kipti od sala i mrznje prema svim ljudima koji nisu Srbi.
Odlicno! Samo mislim da ces saviti rep. Sankcije tebi, Igoru, Cerkici, moci ce do Gradiske, i onda pogledom prema EU. Ali ja bih licno volio ta da vidim, da odbijete ultimatum. To opozicija i hoce hajvanu glavati!
Treba prkosit dokle moze dok ne pukne.
Milokrad i ikonini ahbabi
Austrijanci imaju svoju drzavu za razliku od tebe koji ne znas ni ko si ni sta si
Aha dok ne dobijete po prnjoki niko vam ništa ne može, a onda kuku lele!😂