Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u Srba vlast protestvuje.
Kakva licemjerna olupina, čuj otadžbina zove, ovaj ronhil svoj spas kriminala predstavlja kao borbu za RS, a on čuva samo sebe i ovi bez zuba će danas izaći, jer kad pogledaš pobijedili su na svim drugim pozicijama samo je Mile upitan, i on otadžbina poistovjećuje sa sobom
Nismo svjesni koliko smo svi jadni u ovoj drzavi sa ovakom vlasti. Nikada nasa zemlja nece napredovati sa ovakim politicarima( mislim na sve politicare u Bih) Mi smo jedna crna rupa u Evropi , ovaki nas ljudi vode i vladaju i imamo tutore iz EU koji ovake podrzavaju jer im odgovara nestabilna Bih. A mi ko narod izmedzu sebe se mrzimo i svadzamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko ne smije da vas bije i krade sem Miline familije
Nema dileme ko je čoban to si ti.👏👏👏
Nema dileme ko je predsjednik - to je Jelena Trivić, a ne ti. Ko god zna i malo o govoru tijela je vidio na dan izbora da nisi pobjednik. Nervoza, govor, pokreti ruku itd su te odali Mile lopove. Tako ne izgleda osoba koja je upravo pobijedila i koja se raduje pobjedi.
Goli otok je bio mila majka za ovakve
Danas će se u BiH moći vidjeti dva rijetka fenomena:- 12:28: Pomračenje Sunca.- 18:00: Protest vlasti protiv opozicije u Banja Luci.Ovaj prvi je objašnjiv...
ne samo precednik, nego gazda, vlasnik eRS-a , payel
Đesi mile ratna profiterčino
Najsmiješnije od svega je kada entitet nazovu otadžbinom 😂😂😂
strajk Vlade 😂😂 voz svoj imaju😂😂😂
Same novine i da nisu svjesne uveliko kumuju dodikovoj pobjedi i to je stvarna situacija na terenu.Da li su novinari stvarno nesvjesni, nezreli, i reakcionog tipa? Zasto, stalno pisati samo o dodiku kad postoje i drugi politicari-opozicije sa ne-ekstremnim idejama. Zasto se samo sturo i malo pise o opoziciji? Zasto pisati samo o opoziciji tek kad se suprostave dodiku a nikada o programu opozicije? Zasto novine pisu samo o najegosticnijim negatorima najvise?
Opozicija su veci nacionalisti od Dodika. iako se cini nemoguce ali je tako
A nas Denis pise li pise pismo....
Ja pa opet ja i samo ja. Ostali, ma ko ih ....
Pa i jest on pobjednik. CIK je skoro završio novo prebrojavanje, odstupanja su oko 1% od prethodnih rezultata. Sve ostalo je naprdjivanje opozicije.
Koja vreca 💩 je ovaj covjek
Cirkusant, tvoja tačka je večrras, ne raduj se dok ne završiš hodanje po trapezu i poslije mikrofon: nemozd nam niko nista a vecina tu sto xd bit dobit ce po sendvič i opet par dana bez hrane. E ovceeee dokle ???
Cirkus ... u stvari Mile , ti mozes samo biti predsjednik svog entiteta , a ne republike .