Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pučanstvo svaki mjesec sa strepnjom očekuje da Međed kaže hoće li ili neće biti penzija ... eto koliko su stabilni ...
toliko su stabilni da im je potrošnja stanovništva 15% manja
Gtrs je nemoguca nezeljena ne moze da ekonomski opstane. Samo RBiH je rjesenje za mir i prosperitet
Ovaj propo ko žeton. Nekad je svaki dan na Klixu počinjao i završavao sa njim. Sve se vrtilo oko njega, sad nekako zaboravljen.
Postalo je luksuz da ti milokrad isplati penziju
Covjek sa godisnjeg odmora vrsi za***a*c*j* sa nama.
Tako i moj jedan jaran, ničim izazvan reče da mu brak funkcionira bez problema. 3 mjeseca poslije se razveo.
Hahahahahahaha .
Imaš još za jednu penziju podijelit i onda objasni narodu gdje su novci, ha ha
Ne može ti niko ništa.......
Nisu ameri rudonja pokrali lovu, ha ha
Ma ja, dok te Vucic finansira nema problema da podjelis tu crkavicu od penzija samo sto i tomu dolazi vrlo brzo kraj a sta kad i Vucicu to bude zabranjeno, mislis li da ce Srbiju zrtvovat zbog tebe a i litijum mu "radi o glavi".
Milorade, ti ocito ne kontas da je od danas Svijet u recesiji i da ces se ti, to jest eres, tesko izvuci iz novcanih problema i trebas da budes sretan sto su stranci napravili KM koja je vezana za EUR ili bi se morale stampati pare kao sto ce to uskoro poceti da radi tvoj prijatelj Vucic.
sve funkcioniše vam tako, braćo srbi, reče dodig
Meni ne smeta ako je "KLIX hrvatski portal" kako neko rece. Neko rece da je to zakljucio po broju clanaka o Hrvatskoj. Kad bi se po tome gledalo , onda je KLIX prije portal rs-a i Dodika, on je ubjedljivo najcesce tema. Sta meni smeta je cinjenica da NISTA, ama BAS NISTA protiv Izraela mozes reci odnosno napisati. A sama naslovnica KLIXA kaze sta je rekao ministar o 2 miliona Palestinaca i izgladnjivanju.
Isravka, treba da stoji NE mozes reci protiv Izraela.
Hrvatska vojska postaje super sila od bivših ex yu država. Stižu novi Himarsi, nove Caesar haubitce i još 30 novih Patria, novi Black Hawkovi, novi Leopard 2A8 tenkovi, Baryaktar dronovi, stotine dronova samoubojica, 2 korvete sa protubrodakom,protuzracnom i protupodnorničkom borbom i za djelovanja na kopnu sa mora i kao šlag na sve najbolji pzo sustav na svijetu SAMP-T. Dotad u BiH sve po starom.
Nek je Hrvatskoj sa srećom sve to što si nabrojao. Samo se nemoj mjesati u naše Bosanske portale drzi se Hrvatskih