Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam vam Dodik sto ste pravi Bosanac,neka nama NATO na Drini...
Pa amerski general vam je neki dan rekao da nije ANP. Sta vise palamudite. Eno vam Sejdo pa nek vam kaze kada cete u NATO.
Bože dragi ovaj isto ko konj.
Dodika za predsjednika bosne
Stvaro je ovaj Mile BAJA. Sarovic skidao ANP 10 pta sa dnevnog reda, a on ga iz prve prihvatio. BAJA KOBAJA!
Meni drago sto si ga BAS ti Dodice potpisao. Preveslan si i sada se vadi. Jedno je sigurno, a to je da ces sigurno uci u istoriju kao iskreni prijatelj drzave BiH, a srbe ko jebe. Ipak si ti iz drzave BiH,
Nije sija nego vrat.
Baš je ovo farbanje bezveze... Nije im ranije odgovaralo a sad odgovara i americi i putinu da granica Amerike i Rusije bude na Drini i biće na Drini... Da Srbijom ko zna šta će biti i koji je plan. Možda da se u narednih 50 godina rastoči na komade.. sandžak, vojvodina... Jbga ipak ste počeli dva rata i onaj s Gavrilom i ovaj sad..
Isto tako NATO zna da je vanjska politika države isključivo u nadležnosti predsjedništva i države ,i zaboli njih tuki šta kaže NSRS i entiteti. Zato,kotrljaj se Mile....roll Mile roll
Sa dolaskom prvog NATO vojnika u BiH, 91.godine, stvar je završena. Šta pričate gluposti ? NATO je ovdje već gotovo 30 godina. I neće nikad otići.
PISAJ MILE U STAKLENU BOCU...PA NAZDRAVI I MATERI I OCU...
dodo ljiljan naš zlatni, sds skidali sa dnevnog reda apn svaki put dodik ga usvojio od prve
Kutiju drine sarajevske drine, kutiju drine sarajevske drine, kutiju drine sarajevske drine, tubu sintelana...
Neka te dragi Mile🤣
Nije majka sina karala što se kockao, već sto se vadio.
Veli Dodo- Necemo skoro u NATO, a Bog zna hocemol ikada!