Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve vi pjesme i tekstove imate za vas je severina mesa selovic i oskarovac
"selimovic"
Zabolilo dodicka to što je Severina carinicima na yt pokazala njegovu izjavu o Srebrenici. Pratiće te do kraja života, dodo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovom Miloradu jedino direktor CIA-e, Mr Burns dobar, niko mu drugi ne valja ;)
Zaboravio si na na vučka
Zato sto mu ne smije pisnuti. Ovaj kad je usao na sastanak, mislim na Burns-a. Milorad se ukvasio ko dijete. A na pricu o secesiji, Mili odmah u izvlakusu. Ma nismo mi, znate. Poceo se klet u BiH. Da je sve ovo tacno, potvrdjuju njegove izjave nakon sastanka. Totalno druga prica!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A sta to gorica ljubomorna na seve i ona voli popularnst po jahtama...
koliko se nacionalisti uvtedili !
Moš njok si, zabranite djeci odlazak na pevačka takmičenja u Srbiji.
Koji primitivizam , nekultura, bezpotrebno. Zao mi je sto zivim u ovakvoj državi gdje neki državni sluzbenici izjavljuju ovakve stvari a sve to bez ikakvih posljedice.
Samo totalno nemocna osoba u raspravi, pocine sa niskim vrijedjanjem...
Mile, Aco, rakija i plutajući zamajac su stvari koje najviše muče naše susjede.
Ovaj clanakje govor mrznje uperen na Severinu Automat admin. govor mrznje
Neka roditelji ne dozvole kcetkama i sinovima da idu u Srbiju da pjevaju u ZG. Turbo emisija ZG je kreirana po Sanu uputama da se indoktrinira bosanska mladez, da se Srbija zavoli u njihovim ocima i da se pokaze da Srbija njima nesto daje. To je opasna i perfidno skovana varka uperena protiv drzave BiH. Na ZG vecinom iz Bosne pobjedjuju, plus pare iz Bosne uzimaju.
Hahahah. Mile kralju
Blago celnicima drzave kojima je glavni problem drzavljanka druge drzave koja je zaustavljena pri ulasku u trecu drzavu.
Najvise gube narod kada komsije svađaju a najvise dobiju i raduju neprijatelji tih naroda.
Zapadne ambasada uzivaju i jedva cekaju da Bosna i Hercegovina i R. Srbija imaju problema i da svađaju i to najcesce bez potrebe i lazne razloge.
Severinin snimak nije 'sporan' kako tvrdi gospodin Dodik. On se temelji na stvarnim događajima sa jahte...
e moj Dodi tebe istina najvise boli ma nebi bio natvom mjestu nema tih para jesi se upetljo sa svojim lazima djaba ti tvoje milijarde pitas li se kad je li vrijedno to sve??? znas i ti duboko u sebi da si rinaka nemoj tu da se lazemo
joj leMi kad padnes, joj kad padnes, jal sa vlasti, jal u cuzu, jal na postelju...al samo kad padnes...