Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije zaboravio Vučić da je prije par godina sjedio na drvenoj stolici ispred predsjednika SAD-a.Toliko se bio prepao pa priča se da se usro.
"Da potvrdimo da Srbija nije dala saglasnost, da Republika Srpska nije dala saglasnost" saglasnost za sta? ko vas nesto pita? sta srbija ima s tim? nevjerovatno kakve nebuloze valja satorska pjevacica i ovce u ge rs sve gutaju.
Nista nek i Njemacka povuce priznanje Srbije 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile Baja lagano ali sigurno več 15 godina raseljava Srbe iz BiH HVALA TI MILE
Vrlo vazno jel ga ovaj prizna
Edvin Musovic je tu da odgovara na sva vasa pitanja oko ljubavnih problema. Pronadjite me na Facebooku i slobodno postavite pitanje. Mozete i sa laznih profila. Jer Edvin je tvoj prijatelj.
Meni je prosto žao ovog Vučiće pod pritiskom Dodika...dajte ljudi?!
Bas medjunarodnu zajednicu briga priznaju li ga RS i Srbija ili ne, mnogo bitni faktori na medjunarodnoj sceni 😂
Mile de mi reci moRel Cvijanovićka malo do New Yorka skoknut?upsss...đe j' ba zapelo?
prpa Mile steze se obruc😂
Ko spomene ime republika stpska taj je protiv bih . Nema republike srpske ko su. To srborepubliki tog naroda nema moramo unistit rs ili ce oni nas.pricajmo tako da ta ovna ne postoje.moramo vrsiti pritisak kako bi bih se rehabiltirala a pola tog naroda proterat u stbiju jer oni i hoce otcjepljenje.
Bojim se da ce ga smitonja ukopati jer porediti njemacku sa rs-om je smjesno .....a vucicu je u interesu izvoz......
Banja Luka jos uvijek umislja da je ovdje vrijeme Franje Josipa. Jel im ko javio za promjene
A ko je Vučić da on nešto priznaje ili ne priznaje? Srbija i Crna Gora kao nasljednice krnja Jugoslavije su dužne poštovati Dejtonski mirovni sporazum kao potpisnice tj učesnice u agresiji na međunarodno priznatu državu Bosnu i Hercegovinu.
Jest uz gusle garant a u stvarnosti zna se ko je bio na platnom spisku vojske Srbije do 2000 godine.
prc Dodo
Edvin Musovic je tu da odgovara na sva vasa pitanja oko ljubavnih problema. Pronadjite me na Facebooku i slobodno postavite pitanje. Mozete i sa laznih profila. Jer Edvin je tvoj prijatelj.
Uglavnom je to sve dogovor i koordinacija tipa: "Ti ćeš se postaviti na taj način, a ja ću jbg. ovako, jer ja nisam u poziciji da radim tako, ...itd." Vučić provodi čiča Dražinu politiku čekanja. Dok vidi šta će biti sa Rusijom. Pa ako se Rusija izvuče iz ovog svega, ako ništa drugo, onda barem puno neoslabljena, onda nastavlja agresivniju politiku prema BiH, do konačnog ostvarenja, kako Vulin reče, generacijske šanse stvaranja Velike Srbije.
Daće dragi Bog da se zarati a onda te neće spasiti ni rusija.Bit će BiH do Drine bez entiteta i četnika inšallah!
Dodik vrsi pritisak na Vucica?! 😂😂😂
JA NE ZNAM JE LI VISOKI ILI NIJE, pa bih vas anketirao da mi to kažete. Pri tome ignorišite sve činjenice i zadnje pismo generalnog sekretara UN
Dali je ili nije to je stvar medjunarodne zajednice.sada mores samo pusit karu.