Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade jedino ti dobar. Ne valja SDA, ne valja Trojka, ne valja opozicija u RS... sta drugo reci nego - djes lopove haha
Bez Bosnjak nema Bosne.Zato pamet u glavu Milojade
Milorade ustani kad spominješ Bošnjake! Najčasniji narod u Europi. Dobro znamo šta se desilo i šta ste nam radili početkom '90 tih. Rekle su sve presude međunarodnih sudova. Te laži više niko ne sluša i mala djeca znaju da si lopov, čak si i ikonu ukrao.
On kad nema šta ukrasti sam svoj kaput ukraden. Bolest kleptomanija
Zavadi pa vladaj -
Fakat lika treba samo ignorisati. Inao je oartnera u SDA a sada ga ovi ne farbaju nikako. A ono sve propada.
Dodi moj dragi nešto si mi nervozan.
Djes' lopove. Nisam te odmah prepoznao.
I ti si za nas isto kao i SDS ili PDP ne bitni faktori ( manjina)
Dosadni ste sa ovim dodom .
to,samo ratohusacku retoriku,i onako je narod navikao i ne buni se
Zasto klix objavljuje govor mrznje?
Šta kažeš rodile šljive? Nemoj nam reći da sad pečeš rakiju?
Ima li penzija majstore?
Kako šumski nasjedaju na ove folove
Kakav jad! Pokrao sopstveni narod, pa bih sad da taj narod i ratuje za milione koje im je opuhao! Strasno je kolilo podcjenjuje inteligenciju "puka".
Koja blamage ovo izjaviti i objaviti, al to je milokrad iz gt, pa smo navikli na prospianje i spinovanje nista novo. Samo po zakonu i dzepu ga udarati do kraja
Jel to zasniva na činjenicama ili po svom običaju nebulozama.