Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski pravoslavac
Najveci tender vodja u Srba. Srbuj pa makar prointer svaki tender dobio! Srbuj pa makar vilu na Dedinju imo. Srbuj pa makar ukrajinsku ikonu Lavrovu poklonio
treba uhapsiti kera nikad blizi neće biti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Plati ratu kredita
To ce da Uradi Izdajnicka Trojka , ne lobiraju djabe kod Stranaca i Eu da mu se Ukinu Sankcijen
Ja čekam na 'plan B' 7 dana je prošlo. Helezu i ostali... Na što vi čekate?
Dodo od Srbije pravi beogradski pasaluk. Nakon ovoga ide povratak Ustava Republike BIH (stvarne pocetne pozicije), pravimo Republiku Sandzaka i nagovaramo Madzare da uzmu Vojvodinu svoju hiostorijsku dervenu pokrajinu. Pa izvolite sa hajducijom koliko god zelite, samo cete sebe unistiti. Kako ste zbog hajducije ostali bez kosova tako cete ostati i bez Sandzaka i Vojvodine.
BEĆIR KAŽNJEN ZBOG SVOG OKRETANJA PROBOSANSKOJ OPCIJI. U POČETKU JE BEČIR IGRAO KAKO MARFI SVIRA (JER MU JE MARFI NATJERAO U TOR ONIH 11 STRANAKA KOJE SU ZA NJ GLASALE). MEDENI MJESEC FINIH RELACIJA SA TZV MZ JE PROŠAO, SADA JE I BEĆIR KAO I SVI PRETHODNI BOŠNJAČKI PREDSTAVNICI NA LEDU ZBOG NEPOSLUHA. MEĐUNARODNI OLOŠ, KOJEG ODMILJA ZOVEMO MZ NE TRPI BOŠNJAČKO SOLIRANJE.
Pa vi ste gori od njega dok ga ovako pratite. On zivi od toga.
Pa jel počelo ba.Frtalj sata je već prošao.
Svi koji su ubijali civile otišli su iz Sarajeva odnosno u Istočno Sarajevo... time su izbjegli krivično gorenje jer ih entitet fasistickog imena štiti i slavi...
Korida uživo haha, njega ne treba pratiti već iz države protjerati
umalo vam ne opsovah dodika vise...ni izlazi vam iz usta....pucate mu veliku reklamu i pomazete mu samo tako...da niko ne obraca paznju na njega dzaba bi laprdao
Da pratim milana kako brblja i kako svi skacu na svaku rijec dok truje nacionalizmom, odvajanjem, blokiranjem i mnogim preprekama. 30 godina gledamo sce jedno te isto i u krug svake godine. Otvori hladno pivo u hladovini i mozak na pasu, malo se brcnut pa opet isto, preporucujem svima!
Ja da sam novinar ne bih ni otisao na ovu glupost
Zasto?
Ma tek jutros postar donio obavijest SIPE za pretres SG, pa ce sad on organizirati MUP RS da sprijeci to.
Dolazi da VLAHUJE i ZAMAJAVA napaceni Narod, dok su mu ruke do LAKATA u DZEPOVIMA njihovim. Pitajte ga da Vam vrati pare POKRADENE i da Vam DJECU ne ZADUZUJE vise! Obraza i CASTI vam?!
Ja ne znam zasto mu se daje toliko prostora. Najavljuje svoje nastupe ko' kakav pjevač i on i Vučić da truju, vrijedaju, komplikuju samo da bi paznju skrenuli na sebe i poistovjetili ebtitet u srbija sa sobom.
Da nije ovog vepra,morao bih gledati Zadrugu.Hvala mu na tome,dečko je komičan.
Ne razumijem zašto bi klix prenosio konferenciju njegovu, predsjednika manjeg BH entiteta, nikoga ne zanima