Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kažu otišao Vučić da pregleda šupAAk , našli mu Dodika
@jebachHordi našli konop od 10 metara i na kraju dodo...
@jebachHordi kmeeeeeeeee sta bi dao da imas jednog kalibra kao Vucica na vlasti.....hajde priznaj pizdo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zamoli ga da ti napravi unuče kad ga toliko gotivis.
Odlazeći diktator buduće bivše genocidne tvorevine moli sadašnjeg diktatora koji se lagano distnacira od njega.
@Kanisla dodo vucicev rektalni alpinista
samp prosi pa kupi vakcine sebi zar tvoja ekonomija nije najbolja u Evropi bijedo prosilacka
RS je parazit i Srbiji i BiH...
Što ne zamoliš Ruse da ti dodjele vakcine, Kad im se toliko ulizuješ i ponižavaš takozvanu RS
I zbog toga treba se pod hitno reformisati zdravstveni sistem u BiH. Mora biti jedan zdravstveni sistem na nivou BiH. Smo tako moze biti uspjesniji. Ovakav sistem sto imamo sad najvise odgovara Dodiku i on to mudro koristi. Trazice vakcine od Srbije za srbe u RS, ostali neka krepaju. Zato se mora ZS reformisati u jedan drzavni.
Prosjaci i sinovi.
Joc Covic da zatrazi od Hrvatske i scenario je jadan.. A prije Toga blokirati sve na nivou BiH...
@gooUser1610025381 tačno je tako, blokirali su državne institucije na svakom mogućem nivou pa se prvo čude kako ništa ne funkcioniše pa traže podršku van BiH...nije se ni zeleni kartel nešto pretrgao da nešto proradi ali ovaj je sa svojim kadrovima šampion opstrukcija
Kad sve kocis u BiH nek te onda Vucic i izdrzava ali nece moci dugo. Nisu ni srbijanci bas toliko lud narod pa da dopuste sebi trosenje svog novca za nekog u drugoj drzavi.
Ženu, kćerku i ostalu žensku rodbinu mlađu od 50 a stariju od 18 godina kod mene na pelcovanje Predsjedniče!Ne brini ništa za troškove!
Reko nas Gyspy King (Bakir) da dobijama do kraja mjeseca od brce Pakistanaca vakchine nije nam krv i zastava djaba ista.Ta ce nama vlaske podmazane chvarcima.
Mora da nije dovoljno pokrao para iz Federacije pa se moli vucicu za vakcine
Dodiku su dali dijagnozu "Aleksandar Vučitis"
I ne trebala ti sadaka koliko si udaren u mozak. Kamo sam kupiti?
Vidi što se bošnje iznervirale. Šta je problem, što se niste snašli za vakcine? Svako se snalazi kako zna, uvek će Srbija pomoći RS, Hrvatska će uvek pomoći Hrvatima a vi vidite nešto sa Turskom. Kao da vam od juče država funkcioniše tako što sva tri naroda rade tri različite stvari pa se čudite ju otkud to. Manje ljubomore, više kupovine vakcina.
Teško je nekoj zemlji biti uticajan na svjetskom planu kada joj u predsjedništvu sjedi lik sa CRNE LISTE!!!!!!
ocit dokaz da su i jedna i druga privatne drzave a da srbi neznaju zivjeti bez diktatora kojem na kraju od silne ljubavi presude