Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori su pokradeni kao nikada dosada...
Dodik je u pravu kad kaze da BiH nema vanjsku politiku. Mi imamo tri politike i svaka je različita. U pravu je i da je u BiH potreban dogovor, a ne da stranci nameću rješenja. Naravno, ostalo lupeta, ne zna ni on sta vise petlja i govori.
U pravu je sto se tice SDA hijene Bisere Turkovic. Sta je ona postigla u toku svog mandata? Kad je bilo najgore tokom korone, ona "obezbjedila" mali milion hurmi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Odavde treba ici bilo gdje, nema obdje napretka nit ce ikada biti, nesto sesvi nadamo necemu. Sad ce 4 godine prepucavanja. Zivot mi prodje u njihovom prepucavanju.
Kad se opterecujes politikom
Najzalosnije je sto ta Bisera ne valja ni tupom Bosnji,kaze trosila narodne pare na putovanja i sastanke 🤣.Valjda iz svog dzepa trebala placati da zastupa drzavu sirom svijeta.
Imenujte vi svog, eresovskog ministra vanjskih poslova, pa ga šaljite u Pridnjestrovlje i Nagorno Karabah i Osetiju, gdje i pripadate po prirodi stvari.
Dodik je izgubio ove izbore glavom vam garanujem ako imalo bude pravde
Ne zna pn sta su Bosnjaci.On koristi samo termin Muslimani.
recimo da je bakir pobijedio, bez problema bi mu ustupio ministarstvo da dodo moze po svijetu razvaljivati BiH. A i ovako postoji sansa za to, naravno ako SDA to zeli
Ma ovaj je ljudi pokro izbore da to nije normalno vjerujte na faci mu se vidi da je kriminalac
Žalosno, tip već godinama otvoreno radi protiv interesa države koju zastupa i njenih građana, pa čak to i otvoreno kaže. I nikom ništa. Ja ako prekoračim dozvoljenu brzinu za 10 km, eto odmah koverte na adresu..
Dodik I Covic zele podjelite Suverenitet za zelenim stolom, sto je nemoguce, to jes prevarama i ucjenama doci do cilja. Suverenitet je nupitan I tu nema kompromisa. Suveren je jedan I samo jedan na teritorji kojom upravlja I koju su drugi Suvereni priznali.
Ako nas iko uvede u nato to je nas duduk
2018. SDA daje SNSD i HDZ Dom Naroda.SNSD I HDZ vraćaju uslugu i izgalasavaju Zvizdića za jednog od Predsjedavajućeg Parlamenta BiH.2022godine SDA glasači utiču da Komšić pobijedi.Sad bi trebao Komšić da opet uzvrati koaliciju sa SDA
e vala steta sto na ravnogorasica ne pobijedi... po zlu su isti - samo je ona ljepsa za gledati... sad ovu glavusturu opet valja 4 godine gledati i nebuloze slusati...
SVE DOK OVOG Bika ne skinete sa vlasti BIH neće moći dalje , krade vas 20 godina, bogati se , šepuri se prisvaja sve sto može uzima vas novac iz đepova ne samo u RS nego ukupnoj BIH , koči brojne investicije i tako vi ko mala djeca slušaj te
Kapitalac vepar...
Sve po starom, haraj i pravi probleme taktika stara.
Bakir je pobjedio u Trnovu.