Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pital se ko u Bosni kako je helikopter vojske srbije letio po Bosni uzduz i poprijeko ili su nas opet toliko uspavali da nam je to normalno....ko tenkovi imigovi 92-e
Vidiš da su neku malverzaciju uradili da Plenki traži od Milanovića objašnjenje hahahaha, pa ebe lud zbunjena
Ko je dozvolio da iz Srbije ulaze helikopteri? Onaj ko im vjeruje je budala. Hrvati su zakazali jer mi koji ljetujemo u Dalmaciji moramo strahovati od Srbije.
Jest i ta hrvatska obavje.sluzba sigurna. srbijanski helikopter leti, oni i ne znaju da im je "uletio" u lijepu njihovu.😂😂😂😂
Znali su oni samo se Plenković pravi blesav. Inače cvjeta ljubav njih dvojice
Dino Konakovic na FACETV kod Nenada : BAKIR JE KRIV!Zlatne kašike! Ne pitajte me za državu.De me Nenade pitaj nešto o multietičnosti. Tu sam jak.
Sreca pa nemamo migove. 😂😂
Jeli Vulin upravljao helikopterom? Mora da je smrkalu dostavio praha da moze po citav dan da laprda i napada sve kad se nasmrce jaci je i od NATO.
pa to je dodik i zoki. dva najveca komicara ma podrucju ex yu. samo eto, mekako su postali vlast
Ma gasio pozar oko Dubrovnika
A da ga je neko i skino Bio bi legitimna vojna meta Al Hand drugi put
Kakva vam je to hrvatska obavjestajna sluzba,primjetite da U BIH ima 10.000 Islamskih Fundamentalista(gdje nisu nikad to ustanovili) Koji Su opasni a ne primjetite da vam srpska vojska preko pola zemlje preleti i vaseg ahbaba duduka kod milanovica dopremi Bravo.Strucnjaci Ste extra Klasse.Malo je reci
Cirkus zivi
Cvetkovic -Macek. Milosevic - Tudjman Milanovic - Dodik Pametnom dosta. Šteta, taman se malo izgradili, stali na noge...
Pablo eskobar poslo robu iz srbije
Dilaju
Ovako bi sutra pobjegao iz drzave da mu prijeti hapsenje.Niko nebi ni skontao.
Znaci prijavis let kao civilni, a letjelica od oruzanih snaga jedne drzave prevozi Visokog politicara druge drzave i sleti u trećoj clanici EU. Preletis BIH tako, onda preletis kilometre Nato teritorije i nikom nista!!??? Sigurnosne sluzbe BIH i Hrvatske su smijesne!
Uleti im Dodik u maskirnom helikopteru MUP-a Srbije ko nekada oni srpski agresori u SAO Srpsku Krajinu, eto NATO neba i odbrane, sad se malo čude a drago im što je ovako. Da je iskoristio helikopter OSBIH bilo bi agresija, skandal, majorizacija itd itd.
Kakv predsjednik takva i najava! Kakva država takav i sistem praćenja i kontrole uleta i izleta letjelicom! Pa kroz Hrvatsku u zemlje EU iz Srbije preko Bosne prođe dvije stotine hiljada migranata i nikom ništa! A, političke igre oko BiH se igraju još od onog Porfirogenta što je spomenu prije hiljadu godina samo su načini različiti, a igrači i žrtve isti!