Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad skontas kakav je parmak bio na celu VSTV-a shvatis da smo kao drzava davno propali, samo nam niko nije javio
A gospodin treba pismeni dopis? Otvori malo oci, okreni se oko sebe.
Nije on "parmak", on je PANJ, neobradjeni dio drveta cija uloga je samo da podapinje ljudima i smeta i potpuno je beskoristan...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav je ovo ba clanak, novinar se svadja i vodi dijalog sa twiter statusom. Pa valjda zovnes tog da ti da intervju, da ga propitaz ili zovnes dvojicu sa razlicitim gledistima na temu. Ovo je mahalstina lvl 100.
Sto se tice konfederacije sa Srbijom, sta se ba kofrcite i glumite da ste shvica. Srbija je 20 godina ispred nas u pristupanju EU, ako ikad udjemo u eu bicemo sa njima i CG i HR u istoj granici i federaciji. 99% imfrastrukture sto imamo je izgradjeno kad smo bili u istoj drzavi. Puno nasih tamo ima imovinu i rodbinu i interes
E čuj žvalje vlaškog
Gledaj glavonje i zvalje
Samo se ti i takvi frfljavci nadajte. PT Srbija je sve manja i manja. Što se nas sa lijeve obale Drine - Drina je uvijek bila i ostale državna granica. Kome se ne sviđa, na traktor i neka razguli!
Dok je ovakvih fasistickih idiota koji sanjaju da je Bosna nekakva prcija koju mogu da dijele izmedzu srbije i hrvatske tesko cemo na zelenu granu
Bošnjaci DRNČ i podmazujte, budite spremni, agresor ne miruje.
Ko si ba ti ..ti si u konfederaciji sa Dodikom i uzivaj ..nece vam jos dugo ta begovina trajat
Tokmak, samo da kratko izkomentiram.
1.Jesi mi vidio ono ? 2.Jesam,ne moze!
Republika Srbija hoce da pripoji sebi entitet R. Srpske. To je samo naizgled dobro po entitet, jer ako bi se to institucionalno desilo, tek bi onda Bosanci iz tog entiteta, pravoslavci tj. porijeklom srbi, vidjeli kako majka Srbija muze i otima za svoju gladnu korist.
Ako misle da bi im bilo bolje, neka samo shvate da će od svih regija Republike Srbije, sada biti na zadnjem mjestu, po pitanju svega, a za korist svakoga. Ako nešto nije u interesu naroda u entitetu RS, to je pripajanje Srbiji. Političari danas na čelu će profitirati, ali će narod, dugoročno ispaštati.
A da ti malo kariramo mamu nostalgično se sjećajući treba iz bivše juge koje su nam dirale hakalu.
Šta ima potkovani
Bošnjaci, stupite s nama Hrvatima. Vratite se hrvatskim korijenima, jedino tako ćemo opstati od kuge s istočne strane Drine. Prave Rusima teren (bazu) u Srbiji. Neće Putin oklijevati ispuniti njihove fetiše o srpskoj Bosni i Hercegovini, pa i Slavoniji, Dalmaciji i Lici. Za dom spremni, braćo! Odigrajmo ovo pametno, ne kao 1992.
ja ga nisam ništa skontao
Cuj ovog Kurtona opet kenja...