Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema BiH većeg prijatelja od Dodika.Da nije njegovog bezobrazluka i seljačke smutljivosti BiH bi bila prepuštena da je proguta crna rupa.Ovako EU i SAD znaju s čim se treba izboriti u BiH zbog mira na Balkanu.
Rušiš državu i ona ti daje platu za to?!
4 godine potrošio nizasta. čovjek nije ništa uradio u predsjedništvu.
Šupak.......nema dalje
Može mu se, on je njihovo "nestašno derište" koji radi dobar posao - ubacuje klipove u točkove potencijalno uspješne većinski muslimanske države.
Mislite da su oni lnuti na njega!? Varate se, oni su ljući na nas koji smo ko bubice.
Da sam na mjestu.Njemaca sve Srbe iz Njemacke i Austrije bih vratio u Srbiju Vucicu i Dodiku pa neka ih salje Putinu u Rusiju na rad. Umirio bih ja njega za 24 sata,nebi se seljacina ovako ponasala.
Ko drzi njega za ozbiljno? Niko! Mislim da I ona unucad mu kazu, daj ba ne rise.
Boli vas K sto svi napustaju bih srbiju i hrvatsku
Tones dodo u vlastitim gofnima,molio bih te da se prvo najedes tih gofana prije nego crknes
Teatar za glupe birace,blago onom koji mu vjeruje,taj je psihicki otisao u PM
Ova seoska barana nezasluzujd pomena,sta mu dajete toliko medijske populacije Hovnar danfa samo tako
Kao što je Laktaškoj svinji prioritet otcjepljenje, svakom bošnjaku mora biti prioritet ukidanje Genocidne...
ovakog bika sam vidio na koricama, iste velic8be i pogled.
Pa dobro, činjenica jest da su Šarović i Borenović zapadne pudlice. Dodik će ovim manevrom to samo još jednom potvrditi.
Seljacina sa dna kace. On lafo voli srpski narod. Kako glasamo bolje i nismo sasluzili.
Zmaj od Sipova bi bolje vodio politiku od ovog Vitalnog, jer I zmaj ima bolji vocabular rijeci od njega..
Ovako se bori za svoj narod,i sad se njega boji čitava eu a bogami i nato, a vi lopovi bosnjacki idite po svijetu i izvinjavajte se sto smo poklani i sto nismo dopustili da nas jos pokolju samo da bi vi uzeli hediju da bog da sve sto imate dali na lijekove najmilijih
Bori se on tako jako da je doveo nesto sto su imali napismeno od svih velikih sila na rub propasti . Nego ko ce sutra njegove dugove da plaća, srbi verovatno ne tako da treba I o tome razmišljati. Pustiti ih da bankrotiraju I pravit se lud il ih kupit s malo para