Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škotska je historijska i društvena tvorevina, a republika srpska je genocidna tvorevina.
Ma gdje ces ti srbo-cetnicima nesto objasnjvati pa oni svoje historije i nemaju....
škotska je bila politički entitet pa je ušla u UK, čime je i nastala UK. šumska je nastala na kostima bošnjačke i hrvatske djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ODVAJANJE RS, I ONDA RAT OLUJA 2, PA KO ŽIV KO MRTAV, DOĆI ĆE I POMOĆ IZVANA...ALI U MIRU OTIĆI NEĆETE..
ko će se borit?
IMA NAS, IZNENADIT ĆEŠ SE...A I EU AMERI I NATO JE UZ NAS...ZAVRŠIT ĆEMO OVU GENOCIDNU PRIĆU
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
TRAKTORIJADA ZAMIRILA CEDAMA
kako te milane nije stid da poredis nesto sto je nastalo na etnickom ciscenju sa skotskom??? puste zelje, pusti snovi, nego bolje je da se probudis i suocis sa stvarnosti i istinom.
Prije ce otici Sandzak i Vojvodina
Ljudi moj treba ignoriati ovu budalu !!!!! a klix na njemu skuplja lajkove....užas....
aaa evo i papagaja naseg...
Hercegovac92 - opet si u svađi sa istorijskim faktima, a i sadašnjost ti je neznana. Šta misliš čija je bila Boka Kotorska i zašto se u Heceg Novom, na Škveru postavio jedan predivni spomenik osnivaču. Ti mu ime neznaš - taj kralj je bio suveren Bosne. Ono Hercegovina zahvali Austriskim okupatorima. Hecegovina je pridodato ime kako bi Austrougari lakše vladali!
BiH nije Velika Britanija, Zna se kako je nastala RS. Ostaje u okviru ove Države - kome se ne sviđa adio, jedino nemože odnijeti ništa od zemlje unutar granica BiH!
odkad se vi odvajate u pm. pa odvojite se vise ako mozete!!!
Dodik i srbi su pi.ke ako ne odrze referendum !!!!!!!!!
Pa hajde viseeeeeeeeeee,sta nas smaras iz godine u godinu istom pricom,papak jedan da vidimo i to cudo
Porediti jednu Skotsku sa tzv RS je tragikomicno
Rekao si 2007. godine kada Kosovo proglasi nezavisnost, proglasićeš i ti. Kosovo se odcijepilo, jer po tim tvojim stavovima koje iznosiš i Albanski narod ima pravo na svoje samoopredjeljenje i odlazak na isti način kao i Krim, Južna Osetija, Abhazija, Škotska. Što se nas tiče, naš referendum 1992 je uspio ali je bilo rata, jer ste nas napali, kao i Hrvatsku i Sloveniju poslije njihovih referenduma o nezavisnosti. Mi ćemo vas napasti, baš kao što ste i vi nas 1992 i osvetiti Srebrenicu, ukoliko krenete sa referendumom. Dakle Mile, ti nisi proglasio nezavisnost, nakon što je to Kosovo učinilo, jer nemaš muda i znaš da smo naoružani do zuba. Niko od Bošnjaka neće mirno sjediti i gledati skrštenih ruku tu tvoju nezavisnost. Srbiji je NATO polomio zube 1999-te godine pa je mirno gledala nezavisnost Kosova i Crne Gore. Mirno će Srbija gledati i nestanak genocidne rs baš kao što je mirno gledala Oluju i nestanak genocidne RSK.
Koliko zatucan moras bit da poredis RS sa Skotskom.
Točno je.Škotska je povijesni entitet za razliku od manjega bh entiteta a tu su i druge razlike no u biti isto je.Jedna se etnička skupina želi odvojit od druge i tu sve razlike padaju u vodu.
vidi mu glave prava teleća