Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*** mi se, oni su ga birali, nek žive kako Dodo kaže.
ništa novo u grš , pakšu prezident, hroktanje, psovanje, laganje, napadanje, mržnja, primitivizam, veličanje zl. , negiranje g. , đikanluk, srednji prst itd
Demokracija realno ne postoji nigdje na svijetu. Izbori mogu biti pokradeni u bilo kojij zemlji bez izuzetka
Ključna riječ "mogu". To što se nešto može ne znači da će biti. I mi možemo biti jaka ekonomija ali koje su šanse? Eh isto ti je i ovdje
Malo si ga pretjerao. Ima drzava cijim ljudima nije ponos da prevare drzavu i nisu sve drzave na Balkanu. Demokratija jeste ofucana i zloupotrebljavana rijec, ali mnogi demokratiju shvataju da mogu raditi sta god hoce, ali to nije demokratija, to je ANARHIJA.
To se svugdje u svijetu zove diktatura.
RS tj. Milorad Dodik je kopija A.Vucica sto bi u znacenju bilo- DIKTATURA!
Neće Draškenda dočekat kraj mandata. Opozvaće ga
Nema tu ni d od demokratije
Dodo bi sve dao sto ima samo da mu u rodnom listu pise da je rodjen u Banja Luci a ne u nekoj selendri kod Laktasa. BL mu je trn u oku jer ostalo je jos Gradjana u njoj
Ovo je sok samo za one koji misle da se izborima moze nesto promijeniti
Ahahaha, kakav "članak"
Ahahaha, kakav "članak"
Ma, to sto Milorad radi od svojih u eres-u, je nas najmanji problem, ali ne mogu da shvatim taj narod u eres-u, jel` oni to sve aminuju kako hadzija Milorad kaze i izvrsavaju sve besprijekorno i bez pogovora, a on se obogatio, samo tako i trosi pare i od entitete i od drzave, helikopter se ne hladi nikada.
Šta reći, 11 opušaka Ronhila
Hahhahaha koje marionete od kvazi politicara.
Kim Yong Un jedva čeka, da izađe knjiga Svi Dodikovi trikovi i obmane, da štošta nauči od balkanskog kauboja i pojača svoj vladajući arsenal lo looool :)
Koji je ovo kauboj
Mile , prerusi se i obuci kao neki prosijak i prosetaj Banja Lukom .
po broju glasova stanivukovica, jasno je da je dodik naredio svojim glasacima da glasaju za draska... ovaj sobot je ubacen kao podvala..