Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci nemaju političara koji može kvalitetno odgovoriti na poteze koje vuku Dodik i Covic. Sve je to bez mooda i vizije, totalna defanziva. Bitno je usicariti pokoju stolicu na državnim jaslama, a država je od Čaršije do M. dvora. Raspad u najavi...
Cista izdaja radi jedne fotelje!
Dodik je lazljivac i prevarant. NI ovi drugi, iz te opozicije nisu bolji, al` nemaju moc kakvu ima lik iz Laktasa. Drzava ispred svega!
Ovaj Vojin mi baš ide na živce.Svi znamo da bi bilo idealno prihvatiti onih 5 rečenica,ali isto tako znamo da je u ovom trenutku svih 5 rečenica neprihvatljivo,a on se pravi panetan i navalio. Valjda je svima jasno ko je Dodik, koje uvrede govori za Bošnjake i državu i zato jedino je rješenje dogovor sa opozicijom da glasaju ili oni.za opoziciju ili opozicija za njhovog delegata.
Ministar je glavni! Zaklali kravu radi 1kg mesa. Nikad vise necu glasati u ovoj ovakvoj drzavi... Svi SMRDE na 1000m2.
Bosnjacka politicka scena treba RESTART, ovi su toliko zaglibili u licne interese da nema gore. Tek sad shvatam izreku starih ljudi, nek je nas pa makar i od govana. Zvuci istinito sada vise nego ikada.
Glasao sam za stranku iz osmorke i gadno se pokajao. Razocarenje. Ako je istina da daju hrvatima i njihov TV kanal onda su potpisali sebi kraj za sve naredne izbore.
Uvjek se pojavi neki Mijatovic koji usere do kraja i onda opet veslamo cetiri godine.Gospodin zivi ko bubreg u loju a sere nemoze voz povuci.Jesmo kurate srece
Vojin Zvani Miletov Vojvoda
A Vojin je Najavio da Dolazi u Sarajevo da Zivi i Radi i da ga Sarajlije Hrane i placaju a ti ga Glupi Bosnjo docekaj Rasirenih Ruku !
Pokret za državu treba podržati opoziciju u RS,nema drugog logičnog zaključka.
Samo je Glupan i Budala Vjerovala Vojinu , pa covjeka je odgojio i odhranio Milorad Dodik !
TREBA OBJESITI ZA MUDA ONOG KO JE VOJINA MIJATOVICA DOVEO U SDP I DAO MU OVOLIKE OVLASTI.
Državu su odavno privatizovali našim novcem, tako da nije ni bitno koji će ljudi biti u foteljama, nego šta svjetska politika ovdje želi
Sve je ovo rezultat potpisa u Dejtonu i prihvatanja da RS uopste postoji
Ko garantuje da RS opozicija neće blokirati državu? Možda je Dodik obećao put u NATO a onaj Vukanovic se sturi protiv NATO članstva.Mozda je Dodik cuko koji laje a radi malo prihvatljivije stvari nego što bi recimo PDP ili SDS
kad skontas 30 000 glasova koliko je imao mijatovic sa tim je ladno jelena mogla dobiti izbore.