Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle više ove lažne dojave, rade li išta ovi u OSI
Uzmite vazduha krenite dalje u svoja podlagivanja
Ovo su ozbiljne prijetnje Državi BiH. Nije u pitanju jedna škola pa da neko dijete plasira laznjak. Prvo su vojsku BiH uzdrmali pa i škole. Iza ovog stoji nešto puno više. Valjda i naše tajne službe nešto rade ili čekaju Amerikance da obznane nečije djelovanje.
Gdje je ministar Sutra, zar se on nije hvalio kako svakog može locirati i da će doći "po nas"
Na ove dojave ne treba reagovati u smislu obustave nastave i pražnjenja objekata. U protivnom sa istima se postiže željeni cilj.
Pa uopste nije upitno ko je dojavljivac ili vise njih. Zna se izbori su i kome ne odgovara danasnja vlast i naravno da su lazne dojave i bit ce ih jos jer opozicija se ne miri s porazom.
Dojave su bile stvarne a bombe fB lažne.
Dobro sad, znaš da novinari zbog rata nisu išli u školu
nije ugodno kad vas nazovu i kazu skola se evakuise, ipak je u jednom momentu u skoli minimalno 500 ucenika
Neko unosi haos, znamo i ko, ali ne da kl ix da se ista napise, nego suti i pravi se lud
Treba za ovo propisati kazne 10 godina zatvora
mozes i milion, ovo nije djelo ucenika nego stranih sluzbi
Treba za ovo propisati kazne 10 godina zatvora
Jok eto mi mislili prave. Oni koji hoce da šta zveknu oni to ne najavljuju. Radije počnite telefonske kartice prodavati samo uz ličnu kartu i podatke. Ovako mogu u nedogled.
I uz otisak prsta