Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo,nemoj me ti matereti vise braniti...
Možemo li skupiti novac i kupiti avionsku kartu za Južnu Afriku u jednom pravcu i pokloniti je Šmitu, nek ide tamo kod svojih kod ovih posljednjih rasista u svijetu
Smit se sprda sa nama, postavljen je da raz... BiH i olaksa put RS ka ocjepljenu
Dodik otima,OHR ga prati.
Ovaj lik trenutno je najveci nrprijatelj Bih
Državna imovina pripada državi BiH kraj priče.
Neeee, sve treba da bude državno i nema prodaje. Želite da privatizujete države pa da dovedete svoje korporacije da im svi robuju. Licemjeri zapadnjački.
A što ne nametneš
Shit zna da Nesmije reagovati Dodo je previse tvrd orah za njega,
Sad nam je lakše kad se Her Flik oglasio.
dodik je prekršio milion zakona i ohr i sud nisu poduzeli ništa
Tako je Dodo!!!
Najjjj ti je bolje da ides kući svojoj ako te nije zena iz nje nogirala.
Haj da vidumo Ima li OHR zakon za cjelu Državu , ili je tu da drži Bošnjake u toru.
Ma idi vise svabo prokleti, nista konkretno ne radi osim da pusta vepra da radi sta hoce, nema veze schmite ako neces ti, mi cemo.
Švabo se pravi lud, a i oni njegovi iz OHR-a, mrtvi karijeristi zbog čijih plata i beneficija mi živimo u konstantnom ratu i trajno neriješenih situaciji, ova strana mafija najviše pogoduje ovim lokalnim. Umjesto da ovog prevaranta vratimo kući mi šutimo a on radi svoje mutne radnje za koje je podmićen.
Ma samo podijeliti kako treba da se svi osjecaju na svome a ne kao podstanari jer ce uvijek biti napeto i nema napredka,hrvati vlast gdje su vecina ,bosnjaci takodze i srbi isto i da se zivi i radi u miru
Nemojte nas vi branit vise svijuti...
Bogami ovaj kao da poziva na pilav.