Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se po komentarima da je smanjenje casova nauke od 2 casa/sedmicno na jedva jedan dalo negativan efekt. O_O
Sad ce europa klima wandel litra dizela unistila klimu to vazi za budalu NITKO OD OVIH GLUMPAVO SLIJEPIH NE RECE DA NAS MILIJARDERI UNISTISE SA SVOJIM POKVARENIM SOTONSKIM NAMJERAMA NI U GROBU NE IMALI MIRA.
Joj blago tebi, tanka linija izmedju usiju.
Superćelijsku vam pas mather…nakaze poremećene!
Region je toliko okupiran i ponižen da niko javno ne smije da kaže da se ovakve oluje izazivaju vjestacki i tako uništavaju domaću poljoprivredu. Uvoz voća i povrća nikad veći a mi potencijala na pretek. Ovce male, samo blejite u ekrane. Tako treba. Bravo
Jesi čuo za promjenu klime?
a nešto im slabo ide, pošto je domaća proizvodnja svake godine veća. BIlo bi dobro da za početak prestanu sufinancirati domaću proizvodnju pošto nema smisla. S jedne strane bacaju pare na to tvoje vještačko, a s druge de mu kupi traktor, de nastavak, pa mu još snosi dio štete od krupe. Imam osjećaj da imaš ideju tko bi s istoka trebao doći i osloboditi region, jesam li u pravu?
Padavine su ok sve dok nema poplava. Kise treba jer je slabo bilo padavina tokom zime i zemlja je suha a ide ljeto.
Sta im je to supercelijsko
Ovi naši meteorolozi izgleda samo igrice igraju..
Prepisano sa zapada