Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato jer nas vode nesposobni i propali učenici osrednjih srednjih škola. Jednostavno.
ne moze Sebija bitnije je gace istresati na Ismetu, Ismet je problem ove drzave a ne vakcina ...Bakire idite u penziju Allaha vam vise
mi smo ih izabrali mozemo samo komentarisati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U naslovu se klix pita,kasnimo li inzasto nismo dosad kupili....normalno da kasnimo...kad nam glavnu rijec u drzavi vodi ginekolog seb.izetbegovic i firko malinar i fikro prevlaljak i neurpsihijatrica suljic koja je svojim psihijatriskim vjestinama isla da obmane javnost pred izbore...ali je sda ipak propala...i savjetovala sebiju da se kupe bilo kaki respiratori da se umiri javnost....normalno da ce mo s zadnalnji cjepit jer nam polupismene budale vode drzavu.IMENJACI FIKRETI I GINEKOLOGINJA.
i suljicka....luda neuropsihijatrica koja lijeci luđake...a u stvari ona i sebija za ludare....stavili ih na celo drzave....i ljudi se pitaju sto nam sve propada....mora propadat...kad narod kuci sjedi a budale selo pale.Nemoze nam biti drugacije.
Imamo i DJ-a kao premijera u KS😂😂
Zato sto treba ukinuti ovu lakrdiju od "predstavnicke demokratije", ukinuti poreze i uvesti direktnu demokratiju! To je to!!!!!!!!
Neka cekaju jos malo da vidimo kma li djelovanja. Naručit se može uvijek a vratit ne može. Polako
ja hoću onu što je i Biden primio
To samo znaci da ce nam vrata EU ostati zatvorena jos dugo, dugo.
Zasto ? Zato sto je BIH zemlja treceg svijeta. Kakav narod, takva vlast. Hvala ti Evropo sto postojis, jer od moje domovine nikad nista bilo nije 😂😂😂❤🇨🇿🇪🇺❤🇨🇿🇪🇺❤🇨🇿🇪🇺❤
Zato sto foodil i svi njegovi prethodnici vrse,,klasni genocid,,nad narodom i moraju se ugraditi i u lijekove za djecu a kamoli vakcinu
A zašto direktno naručiti pa onda nemožeš izmanipulisati sa parama, ovako naruđba preko druge ruke i onda se klepi par miliona
Sreca u nesreci.
pitanje je kada ce poceti strajk zdravstvenih radnika
Ja hocu ovu ‘Modernu’ vakcinu sto ce je Dr. Faucci primit danas!
Zato sto Tegeltija nece, a Fadil ako zna beknuti engleski, glavu mi sjeci.
Ne može direktno, jer se pitaju Bošnjaci, pa Hrvati ,pa Srbi. A mi ne možemo zajedno da se dogovorimo oko zološkog vrta a ne oko vakcina.
Nema potrebe uzimati direktno. Imamo Srebrnu Malinu !!
Evo vam jedan podatak za jedan starački dom u NJEMACKOJ,OD 6 CISTACICA JEDNA SE HOCE VAKCINISATI ,OD 28 NJEGOVATELJA 25 NECE DA SE VAKCINISE!!!
Sta ce nam direktno, ovako uzmes preko nekog dokumka, pa i dokumak bude dobar.