Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnici i ako dobijete bitku rat ste izgubili neće vam pomoći ni 🤠ni švabo ni Uzp jeli vrijedno biti izdajnik zbog fotelje🤑
Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije moguc bez drzavne imovine! Ako RS dobije drzavnu imovinu kako Schmidt planira, to je kraj drzave BiH.  Sprijecimo Schmidta da nam unisti drzavu, izadjimo na ulice
Bosnjaci najveci neprijatelji su vam komunjare i yugobalijanderi upamtite to
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trojka trobojka.
zeleni vi ste bez vlasti deponija, nema vise javnih firmi, javnog novca, kraj stranke
Samo mi nije jasno kako osmorka misli vladati kada nemaju većinu? Zašto ne ići na kartu da se HDZ zaobiđe makar postaviti to kao realnu opciju da se oslabi Coviceva pozicija da ne može dalje ucjenjivati. Trojanaca ima vise, imaju 2,5 puta više ruku ali su baš diletanti u pregovorima ...
Samo mi nije jasno kako osmorka misli vladati kada nemaju većinu? Zašto ne ići na kartu da se HDZ zaobiđe makar postaviti to kao realnu opciju da se oslabi Coviceva pozicija sa ne može dalje ucjenjivali. Trojanci su baš diletanti u pregovorima ...
Nece vam ni smit pomoci. Opet nemate vecinu😂😂 prebrojite se dobro hahah
cuj osmorka hahahahahahaha propali kosarkas i traktorista ostadose sami u izdaji
Sam pojam osmorka je užas. Osam stranki u koaliciji je ponižavanje volje birača a tek koliko je ponižavanje da odu osam glava na noge Dodiku i Čoviću, to oni ne shvataju jer samo vide funkcije u glavi.
Zatim ponižavanje prihvatanjem Šmitovih šovinističkih odluka olako samo da bi ipak došli na vlast, e to je i manjak inteligencije.
Bio bi zahvalan onom ko bi mi rekao koje su to runje koje se nazivaju osmorkom. Koji su to likovi.???
Ovdje je Konaković školski izigrao Nikšića. Za sebe i Ademovića je osigurao fotelju, ostale je ustličio a partnera Nikšića izradio. Na kraju će Nikšić izvisit a SDP će biti kolateralna šteta. SDP sa najviše glasova u koaliciji neće opstati u vlasti.
Ciganija pozamašna
a jesu se izblamirali Nikšić, Konaković i Forto ko nikad,,, nema im na slijedecim izborima ni upola glasova ko sada
Bitno je da lopovi SDFA izadju iz vlasti. Slijedi objava svega što ste ukrali i zaposlili. Na tome ste crpili snagu Sram vas bilo!!!!
Koji su ovo kreteni, ova osmrka. Danas rs proglasio secesiju, a oni se ponasaju kao da se to u Bangladesu desava.
Bosnjacki politicari nece da traze zajednicku bh policiju koja bi znacila ptekid ove ludnice iz RS.Bolje djeci ginut za Poljine?
Koja Osmorka???????
Cuj Efendic Premijer.To bi bio Dritan broj 2.
U Titino doba vam nije smetala druga vjera, sad odjednom moraš biti vjerenik da bi živio u ovoj državi? Halo bolesni komentari.